ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Καθυστερεί να επέλθει ο χειμώνας σε όλο τον κόσμο του ημισφαιρίου που τον αναμένει, και οι επιστήμονες ανησυχούν, όχι τόσο... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Καθυστερεί να επέλθει ο χειμώνας σε όλο τον κόσμο του ημισφαιρίου που τον αναμένει, και οι επιστήμονες ανησυχούν, όχι τόσο για τις καιρικές συνθήκες, -τις οποίες «φορτώνουν» στην υποτιθέμενη μετάλλαξη του κλίματος-, αλλά κυρίως γιατί δεν τους δίνεται η ευκαιρία να ξανα-αλώσουν τα τηλεοπτικά δίκτυα και τον έντυπο Τύπο και μέσω αυτών να εξασκήσουν και πάλι, αυτό, το οποίο έμαθαν καλά να χειρίζονται τα τρία προηγούμενα χρόνια, ήτοι την μεθόδευση της τρομοκρατίας προς τους ανθρώπους αυτού του πλανήτη, αμπελοφιλοσοφούντες περί ιών και εμβολίων.



Ουδείς αμφισβήτησε την επικινδυνότητα κατά της ζωής μας των λογής ιών και πολύ περισσότερο αυτού, του τελευταίου, φυσικού ή κατ’ άλλους κατασκευασμένου, και όσο προς τα εμβόλια, τα οποία ακολούθησαν μία πορεία διαφωνιών μεταξύ εμπειρογνωμόνων και μη.

Παρά δε το γεγονός ότι οι γνώμες για όλα αυτά ήσαν τόσες και τόσο διαφορετικές, όσο και όσων τις εξέπεμπαν, και ως εκ τούτου αμφισβητήσιμες εκ των πολιτών, απετέλεσαν όμως και μεγάλη προσωπική προβολή την επαϊόντων, οι οποίοι είχαν γίνει το μενού της ημέρας και έχαιραν δόξης μεγίστης, η οποία αναμφισβήτητα έληξε γι’  αυτούς από την Άνοιξη, σχεδόν, έως και τώρα, ένεκα του ότι και τα μικρόβια «ψοφάνε» με την ζέστη και γιατί, τεχνηέντως, οι ιοί διατελούν σε διατεταγμένες θερινές διακοπές ένεκα οικονομικών συμφερόντων των χωρών του κόσμου, οι οποίες αποκαθιστούν τις οικονομικές απώλειες τους μέσω τουρισμού, κατ’  αυτές τις χρονικές περιόδους.



Αδημονούν δε αυτοί, καθότι καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι ιοί και τα εμβόλια επανακάμπτουν, συνήθως, με τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα, και αυτά εφέτος καθυστερούν τα μάλλα. Αν καθυστερήσουν δε, και άλλο, και οι ειδήμονες θα μείνουν μακράν των φώτων των προβολέων και της αυτοπροβολής τους, και τα εμβόλια, τα οποία προφητικά κατασκευάστηκαν για να αντιδρούν σε μελλοντικές επιδράσεις του κορωνοϊού, -ο οποίος ακόμη βρίσκεται στο στάδιο «Όμικρον» και μέλλει να φτάσει έως και το «Ωμέγα» κατά χρόνια αργότερα-, θα καθυστερήσουν να χρησιμοποιηθούν και όλοι θα «κολλήσουμε» τις επόμενες παραλλαγές, οι οποίες όλο και εξασθενούν, ώσπου φυσικά να μας πλήξουν νέοι επικίνδυνοι ιοί, επικινδυνέστεροι μάλιστα, όπως ανακοινώνουν ορισμένοι έγκριτοι επιστήμονες και τινές, μετά Χριστόν, προφήτες.

Τα όσα μέχρι σήμερα διαδίδονται, είναι πολύ μακριά, από αυτά που θα ακουστούν όταν ξεκινήσει και πάλι ο ένθερμος αγώνας της πληροφόρησης του λαού, η οποία ως γνωστόν εξασκείται με έναν τρόπο, ο οποίος κατατρομοκρατεί τα πλήθη και, δυστυχώς, ουδόλως τα ωφελεί.

error: Content is protected !!