ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ
Μάνος ΔερτούζοςΔημοτικός Σύμβουλος Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές,   η Δημοτική αρχή με προεξέχοντα τον  κ. Δήμαρχο  χάνουν την ψυχραιμία τους. Και τι δεν ακούσαμε χθες... ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές,   η Δημοτική αρχή με προεξέχοντα τον  κ. Δήμαρχο  χάνουν την ψυχραιμία τους.

Και τι δεν ακούσαμε χθες 8/11  στο Δημοτικό Συμβούλιο  ανήμερα των Ταξιαρχών.

Ακούσαμε τον κ. Δήμαρχο με τον κ. Κόγια να αισθάνονται υπερήφανοι και  να υπερασπίζονται  με κάθε τρόπο  την ανάθεση έργου  με «διαγωνισμό» και με έκπτωση 1% για την συνέχιση της αποχέτευσης των Αμπελακίων  με  μία  και ΜΟΝΑΔΙΚΗ  προσφορά , όταν το 2013 το ίδιο έργο έπαιρνε έκπτωση 35%!!!!!

Ακούσαμε τον κ. αρχηγό της μείζονος Αντιπολίτευσης  να υπερασπίζεται  τον κ. Δήμαρχο και την έκπτωση του 1% , όταν ο ίδιος  δεν  το ψήφισε στην Οικονομική Επιτροπή ενώ στον παρελθόν καταδίκαζε την έκπτωση του 1%!!!!!! (τα γραπτά μένουν )

Ακούσαμε τον κ. Τσαβαρή να υπερασπίζεται το πρόγραμμα  «Αντώνης Τρίτσης»  και να κατηγορεί εμάς που αιτιολογούσαμε την ψήφο μας,  ενώ ο ίδιος στις 22/2/21 ψήφιζε μαζί με μας  τότε  «παρών» στην αγροτική οδοποιϊα 550.000!!!!!!! (Πρόγραμμα  «Αντώνης Τρίτσης»

Ακούσαμε τον  Αρχηγό της πρωτοβουλίας Πολιτών  να αναφέρει ότι μαζί με τον κ.  Γκίνη παραμένουν στην μείζονα αντιπολίτευση!!!  Εδώ έχουμε χάσει την μπάλα τελείως.

Πως είναι δυνατόν ο κ. Γκίνης να είναι μέλος της Αντιπολίτευσης και να κάθεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης  για να κάνει έλεγχο στην διοίκηση , όταν ο ίδιος  είναι Αντιδήμαρχος της Διοίκησης και στηρίζει την διοίκηση;

Παραιτηθείτε κε Γκίνη τουλάχιστον από την αντιπολίτευση για λόγους ηθικής πολιτικής αξιοπρέπειας !!!!

Ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτό τον τόπο;

Αυτά τα πολιτικά ρεζιλίκια,  αυτά τα πολιτικά «τερατουργήματα» , συμβαίνουν πρώτη φορά στο Δήμο Σαλαμίνας και προσβάλουν όλους  μας και πολύ περισσότερο αυτούς που τα στηρίζουν.

Ακούσαμε τον  αρχηγό της μείζονος Αντιπολίτευσης  να  στηρίζει πλέον ανοιχτά την Δημοτική αρχή και σε πολλές περιπτώσεις να απαντά αντ αυτής σε εστιάσεις της αντιπολίτευσης!!! Είναι ο ίδιος που τα δύο πρώτα χρόνια κατηγορούσε συνεχώς  τον κ. Παναγόπουλο με δελτία τύπου και τόνιζε « Εμείς θα παραμείνουμε σταθεροί και αδιαπραγμάτευτοι στις θέσεις μας για άσκηση ελέγχου….» 

Τι άλλαξε ξαφνικά; 

Ο  κ. Παναγόπουλος  μεταλλάχτηκε απότομα  και  προσχώρησε στις θέσεις της αντιπολίτευσης ή ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης  προσχώρησε στις θέσεις του κ. Παναγόπουλου ;  

Το σίγουρο είναι ότι και ο κ. Παναγόπουλος και ο κ. Τσαβαρής  «βαράνε» πλέον εμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεχίζω  και κάνω αντιπολίτευση!!!!!   

Αντέχω , συνεχίστε να  με βαράτε!!!!  Ήρωες έγιναν αυτοί που πολέμησαν, που χτυπήθηκαν  που έφαγαν ξύλο,  που τους έστειλαν στα στρατοδικεία με στημένες κατηγορίες . Όλα τα περιμένουμε πλέον….

Συγνώμη που δεν πήγα και εγώ με τον κ. Παναγόπουλο!!!!

Ακούσαμε τον κ. Δήμαρχο  να μιλά  για πρωτοπαλίκαρα που κάνουν κριτική στην Δημοτική αρχή και με ονόμασε  μάλιστα προσωπικά, ξεπερνώντας κάθε  όριο αλαζονείας  και απολυταρχικής συμπεριφοράς . Κανένας σεβασμός στην διαφορετική άποψη στην αντιπολίτευση, όσοι τουλάχιστον έμειναν!!!!  

Εάν κάνεις κριτική στη Δημοτική αρχή  ή θα τα παίρνεις από κάπου  (π.χ γραφικοί που γράφουν στα f.b ) ή θα σε είσαι πρωτοπαλίκαρο

Εάν δεν είσαι ένα από τα δύο κατά τον κ. Παναγόπουλο  είσαι σκουλήκι , , ανήθικος, κοράκι  ξετσίπωτος και πολλά άλλα. Δεν έχει  δικαίωμα κανείς να έχει διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Παναγόπουλου!!!!

Παρόμοιες απόψεις μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα!!!!!

Ευτυχώς που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για  τις εκλογές

Ο λαός της Σαλαμίνας θα κρίνει πλέον εάν πρέπει να απαλλαχτεί

από τις «Νέες ιδέες και σύγχρονες  ημέρες»……

error: Content is protected !!