2η Λευκή Νύχτα στη Σαλαμίνα 2η Λευκή Νύχτα στη Σαλαμίνα
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσίας τους στην εκδήλωση της <<2ης Λευκής Νύχτας>>. Για... 2η Λευκή Νύχτα στη Σαλαμίνα

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσίας τους στην εκδήλωση της <<2ης Λευκής Νύχτας>>.



Για την στήριξη και την συνεργασία τους, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση: την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Σαλαμίνας, την Τροχαία Σαλαμίνας, το Αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας, το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Σαλαμίνας, τα Κ.Τ.Ε.Λ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και το Δ.Α.Κ (ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ) ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ του δάσους.

Όλους τους συλλόγους που παρευρέθηκαν : Το Λύκειο Ελληνίδων, Τον Γυμναστικό Σύλλογο Σαλαμίνας (Γ.Σ.Σ.), τον Αθλητικό Σύλλογο Σαλαμίνας ΄΄Ο ΑΙΑΣ΄΄, τον Αθλητικό & Εκπολιτιστικό Όμιλο ‘’ΕΥΡΙΠΙΔΗ’’, τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο “Οι Κρηταγενείς” , τον Σύλλογο Γονέων Α.με.Α Σαλαμίνας, τον “Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ” Σαλαμίνος.



Τέλος, τις εταιρείες και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μας για αυτή την όμορφη βραδιά: Τσουβαλάς Ηλεκτρονικό Εργαστήριο, Silyasparty, Marvellous moments, Photo Experts-Τσιλιβίγκος Αντώνης, Γραφικές Τέχνες Κυπαρισσία Στ. Βουγιούκα, Salamina Music School, Την Ελευθερία Παπαμιχαήλ, τον Γιώργο Παπαϊσιδώρου και τον Γιάννη Ροντογιάννη.

error: Content is protected !!