ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Αυτό το διαδίκτυο που μπήκε στη ζωή μας και αντεκατέστησε καθετί, το οποίο μπορεί να μας «γέμιζε» πρώτα, μπορεί συχνά... ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Αυτό το διαδίκτυο που μπήκε στη ζωή μας και αντεκατέστησε καθετί, το οποίο μπορεί να μας «γέμιζε» πρώτα, μπορεί συχνά να αποβεί και επικίνδυνος ως προς τις ανθρώπινες σχέσεις.

Πριν λίγες ημέρες, στο Τζέρσεϋ της Αγγλίας, μία νέα τριάντα ετών και ευτυχής για τον μέχρι τότε δεκαοκτάμηνο δεσμό της, έλαβε, εντελώς ξαφνικά ένα μήνυμα στο «φέϊς μπουκ» από μία άλλη κοπέλα, συνοδευόμενο και από μία φωτογραφία του «αγοριού» της παραλήπτριας.



Η Faith Bistline, η οποία ήταν η αποδέκτης, ένιωθε εκείνες τις ημέρες πολύ ενθουσιασμένη για το ταξίδι των  γενεθλίων της στην Κόστα Ρίκα με το αγόρι της και κρατούσε στην τσάντα της τα αεροπορικά εισιτήρια. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά, τα οποία εδιάβαζε.

Όταν συναντήθηκε με την Emely Ortiz, έβαλαν τα πράγματα κάτω και απεκαλύφθη ότι ο «γόης» την απατούσε επί δέκα μήνες και εκείνη δεν το γνώριζε, -ούτε καν το υποψιαζόταν.

Ούτε όμως και η άλλη, αρχικά,  γνώριζε πως είχε δεσμό και το ανακάλυψε τυχαία, όπως τυχαία συμβαίνουν σε όλες αυτές οι περιπτώσεις.

Βγήκαν και ξαναβγήκαν μαζί οι δύο αντεράστριες, τα είπαν, τα κανόνισαν και η παλαιότερη την έστησε έξω από το σπίτι της νεότερης και τον «έκανε τσακωτό», όπως λέμε όταν εκφραζόμαστε με καλούς τρόπους.



Εκείνος αρνήθηκε τα πάντα, προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά η αποκάλυψη είχε γίνει. Χώρισαν. Τον απαρνήθηκε και η άλλη.

Τα εισιτήρια για την Κόστα Ρίκα, έμεναν στην τσάντα και η ημέρα των γενεθλίων πλησίαζε. Η πρόταση έγινε και οι δύο, πλέον, φίλες, ταξίδεψαν μαζί και πέρασαν ένα υπέροχο τριήμερο.

Το διαδίκτυο, βλέπετε, έχει και τα καλά, αλλά και τα κακά του …

error: Content is protected !!