Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΡΗΚΕ ΛΥΣΕΙΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΡΗΚΕ ΛΥΣΕΙΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Η πασίγνωστη και μη εξαιρετέα ελληνίδα σταρ Βλανα Μπάρμπα, όπως η ίδια ανάρτησε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της, συναντήθηκε με τον... Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΡΗΚΕ ΛΥΣΕΙΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Η πασίγνωστη και μη εξαιρετέα ελληνίδα σταρ Βλανα Μπάρμπα, όπως η ίδια ανάρτησε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό μας κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη και ως δια του λόγου της το αληθές, δημοσίευσε και φωτογραφία για την οποία πόζαραν αμφότεροι, προκειμένου να επισημοποιηθεί αυτή η μεγάλης σημασίας συνάντηση.

Την αναφέρω ως «σημαντική» καθώς, όπως αναφέρει η ίδια προέκυψαν σημαντικά τινά, τα οποία και εμάς κάνουν να χαρούμε, και καταξιώνουν τους δύο συνομιλητές, οι οποίοι σαν αντικείμενο της συνάντησής τους είχαν, όπως φαίνεται, τις δυσεπίλυτες λύσεις προς όφελος της πατρίδας μας.



«Βρήκαμε λύσεις για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας», ανέφερε στην δημοσίευσή της, η σταρ, έστω και αν δεν δόθηκε πολιτική ανακοίνωση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από το Γραφείο Πρωθυπουργού.

Από εκεί και πέρα, τον λόγο έχει η φαντασία του καθενός από εμάς για το τι συζητήθηκε και πόσες ώρες επίπονης συνεργασίας θα χρειάστηκε για να βρεθούν λύσεις στα τόσα σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν την πατρίδα μας.

Ασφαλώς θα μίλησαν για τις παρενοχλήσεις των Τούρκων, για το μέγα μεταναστευτικό ζήτημα, το οποίο μας ταλανίζει, για τον πόλεμο μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών, για τον πληθωρισμό που γονατίζει την δύσμοιρη πατρίδα, για το ότι η χώρα μας έρχεται δεύτερη ακριβότερη της Ευρώπης στα καύσιμα, για το καλάθι του νοικοκυριού που δεν γεμίζει με τίποτε, για την φτωχοποίηση του λαού μας, για τις τρομερές ελλείψεις, τις οποίες αντιμετωπίζει ο υγειονομικός τομέας, για τις επερχόμενες εκλογές, για τόσα και τόσα, τα οποία πρέπει να μπουν σε τάξη στην πατρίδα μας.



Προφανές αποτέλεσμα, δε, θα ήταν, -φαντάζομαι και εύχομαι-, οι συμβουλές της να έπιασαν τόπο, να εισακούσθηκαν, να εκτιμήθηκαν και να πραγματοποιηθούν.

Άλλωστε και η ίδια το υπογράμμισε: «Βρήκαμε λύσεις για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας».

Τέτοιους ανθρώπους, και τέτοιες πρωτοβουλίες χρειάζεται, άλλωστε, η πατρίδα μας για να σωθεί.

error: Content is protected !!