“Γιώργος Βασιλείου Χωρίς εφαλτήριο” “Γιώργος Βασιλείου Χωρίς εφαλτήριο”
Οι Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ με εκδότη τον κ. Δημήτρης Φύκιρης, οι συνεργάτες μας κι εγώ, νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά για την έκδοση του... “Γιώργος Βασιλείου Χωρίς εφαλτήριο”

Οι Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ με εκδότη τον κ. Δημήτρης Φύκιρης, οι συνεργάτες μας κι εγώ, νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά για την έκδοση του νέου βιβλίου του καταξιωμένου συγγραφέα, δημοσιογράφου, βραβευμένου σκηνοθέτη με το Διεθνές Βραβείο Ιονέσκο και Επίτιμο Διδάκτωρ Βυζαντινολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βαλένθια, κ. Ντίνου Κουμπάτη, με τίτλο: “Γιώργος Βασιλείου Χωρίς εφαλτήριο”

Πρόκειται για ένα αριστουργηματικό έργο με τη βιογραφία του αγαπημένου σε όλους μας, Γιώργου Βασιλείου.

Η σύζυγος του Γιώργου Βασιλείου, κα Λια Θερμογιαννη Βασιλειου και ο γιος του, κ. Βασίλης Βασιλείου,πρόσφεραν πλούσιο υλικό στον συγγραφέα από τη ζωή του εκλιπόντος και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από ξεχωριστές στιγμές του.

Ο χαρισματικός συγγραφέας κ. Ντίνος Κουμπάτης γεννά έντονα συναισθήματα με τον αριστοτεχνικό του λόγου που καθηλώνουν και συγκινούν.

Η σύμπνοια στη ροή του κειμένου, η μεστή αφηγηματική γραφή και η υψηλή δεξιοτεχνία της χρήσης της ελληνικής γλώσσας, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών από την αρχή ως το τέλος.

Η χαρά, η λύπη, τα δάκρυα, η δόξα, το ανεκπλήρωτο, το αμοιβαίο, η επιθυμία για μία ευτυχισμένη ζωή, πλέκουν σαν ένα πολύτιμο υφαντό τη σύνθεση του βιβλίου με πρωταγωνιστή τονταλαντούχο ηθοποιό του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης που καταχειροκροτήθηκε από όλους μας!

Πάνω από όλα όμως, ενός γνήσιου και αληθινού ανθρώπου, ενός τρυφερού συζύγου και θαυμάσιου πατέρα!

Θερμά συγχαρητήρια!

Εύχομαι καλοτάξιδο και να αγαπηθεί πολύ όπως ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του!

Το έργο διατίθεται αποκλειστικά από τις Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ

Σταυρούλα Βενιέρη
Συγγραφέας – Αρθρογράφος
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Εκδόσεων ΚΟΥΡΟΣ

error: Content is protected !!