Τρίτο φετινό εκτός έδρας τρίποντο για τη Σαλαμίνα Τρίτο φετινό εκτός έδρας τρίποντο για τη Σαλαμίνα
Στην έδρα της η Σαλαμίνα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει βαθμό φέτος, εντούτοις εκτός έδρας τα πηγαίνει περίφημα, με αποτέλεσμα να έχει πάρει εννέα... Τρίτο φετινό εκτός έδρας τρίποντο για τη Σαλαμίνα

Στην έδρα της η Σαλαμίνα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει βαθμό φέτος, εντούτοις εκτός έδρας τα πηγαίνει περίφημα, με αποτέλεσμα να έχει πάρει εννέα βαθμούς, όλους μακριά από το “Νίκος Γραμματικός”. Στους τέσσερις έμεινε το συγκρότημα από τον θεσσαλικό Κάμπο.

Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου επικράτησε με 4-0 της νεοφώτιστης Λάρισας, καθαρίζοντας εν πολλοίς το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν και σημείωσε τρία τέρματα. Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, γι’ αυτό και δεν μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικοί.



Οι νησιώτες έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα και ήδη στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν αποκτήσει μαξιλαράκι δύο τερμάτων. Στο 4′ ο Φιλίππου άνοιξε το σκορ και ο Τάνκα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο επόμενο λεπτό. Ο Ελευσινιώτης στο 19′ διαμόρφωσε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ανεπιτυχώς. Δεν ήρθε το ένα γκολ που θα της έδινε το έναυσμα για την αντεπίθεση, η Σαλαμίνα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και να μην βάλει σε κίνδυνο το διαφαινόμενο τρίποντο.



Στο 39′ ο Τάνκα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της ομάδας, με το 4-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στη Λάρισα. Δίκαιη η νίκη για τη Σαλαμίνα κόντρα σε έναν αντίπαλο που φέτος έχει δείξει ότι πουλάει ακριβά το τομάρι του σε κάθε αγώνα.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!