Μήνας εορτών μήνας εξελίξεων Μήνας εορτών μήνας εξελίξεων
του Γιώργου Αθανασίου Αγαπητοί μου φίλοι και εχθροί καλημέρα σας Καλό μήνα να έχουμε με υπομονη επιμονή και όλα θα πάνε καλά Μηνας εορτών... Μήνας εορτών μήνας εξελίξεων

του Γιώργου Αθανασίου

Αγαπητοί μου φίλοι και εχθροί καλημέρα σας Καλό μήνα να έχουμε με υπομονη επιμονή και όλα θα πάνε καλά Μηνας εορτών , μηνας εξελίξεων.

Ο/Η αόρατος Δήμαρχος θα γίνει ορατός και θα αρχίσουμε επίσημα να τρωγόμαστε για το ποιος είναι ικανός να λύσει τα προβλήματα του ερήμου αυτού τόπου.

Οι Μεγάλοι σωτηρες βρήκαν πολιτική στέγη και όσοι δεν βρήκαν θα βρουν σύντομα αυτό είναι το μόνο σίγουρο Γελάνε και τα πεζοδρόμια με τον «καταιγισμό των μεγάλων έργων» στον δήμο που επαίρεται η δημοτική αρχή καθώς στην ουσία μιλάμε για μια γκεμπελικού τύπου επικοινωνιακή διαχείριση βγαλμένη από τα καλύτερα εγχειρίδια των ειδικών της προπαγάνδας.

Εκείνο όμως που δεν μπορεί καμία παραπληροφόρηση να επιτύχει είναι η επ’ αόριστον κοροϊδία των Σαλαμινιων με φωτογραφίες, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, like κατ’ εντολήν και … διαγραφή των αρνητικών σχολίων σε χρόνο dt.

Έτσι σε λίγες μέρες θα έχουμε την πρώτη ανακοίνωση Τι έχουν να δουν τα μάτια μας και τι έχουν να ακούσουν τα αυτιά μας ούτε που το φανταζόμαστε……

Γιαυτο φιλαρακια μου καλά,αυτό που πρέπει να κανουμε όλοι εμείς που δεν μπορούμε να ασχοληθούμε επαγγελματικά με τα κοινά είναι να διαβασουμε λίγο το για βιο και την πολιτεία του κάθε υποψηφίου δημάρχου η αιρετού το χαρτι των ΤΕΙ μόνο του δεν λέει και πολλά πράγματα τελικά.

Γιατί μετά την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

ΥΓ. ΑΑΑ τα τρία αλφα της πολιτικής της νήσου ταυτης παρακαλούνται να γράφουν ονόματα δίπλα στους ψεύτο χαρακτηρισμούς για να παίρνουν επώνυμες απαντήσεις. Τελικά Είστε ο εμπνευστής κάθε στημένου παιχνιδιού στην σαλαμινα από ποδόσφαιρο μέχρι πολιτική.

Τα νούμερα των προηγούμενων εκλογών δεν θα τα ξαναδείτε. Άλλωστε πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λέει ο Λαός μας.

error: Content is protected !!