Η ανάμειξη με την πολιτική δεν είναι παιδική χαρά Η ανάμειξη με την πολιτική δεν είναι παιδική χαρά
της Μαλαματενιας Μίχα Δεν θέλω να γίνομαι πικροχολη. Το αποφεύγω συστηματικά γιατί στόχος είναι να λέμε αλήθειες αλλά κι αυτο ψυχολογικη μόνο φθορά προκαλεί.... Η ανάμειξη με την πολιτική δεν είναι παιδική χαρά

της Μαλαματενιας Μίχα

Δεν θέλω να γίνομαι πικροχολη. Το αποφεύγω συστηματικά γιατί στόχος είναι να λέμε αλήθειες αλλά κι αυτο ψυχολογικη μόνο φθορά προκαλεί.

Η ανάμειξη με την πολιτική δεν είναι παιδική χαρά. Μπορεί να γοητεύει στην αρχή . Τους λίγο φιλόδοξους να τους μεταμορφώνει σε υπέρμετρους.

Οι εκλογές δεν είναι ντυνόμαστε παμε σε εκδηλώσεις προβάλλουμε τον εαυτό μας βγάζουμε φωτό με την υποψήφια η τον υποψήφιο Δήμαρχο …. κι επεναπαυομαστε.

Ξεκινα απ την γειτονιά σου εντόπισε προβλήματα κατέγραψε τα. Κάνε ένα γκάλοπ από πορτα σε πορτα έλα σε επαφή με τον πολίτη. Ρωτά τι ενοχλεί τι απογοητεύει. Προσπάθησε να δώσεις στον ηλικιωμένο άνθρωπο που χρησιμοποιεί πιο απλή γλώσσα επιχειρηματα γιατί υποστηρίζεις την επιλογή σου .

Άσε πίσω τις φωνές και το θόρυβο του άδειου τενεκέ και πεισε με λογικα επιχειρηματα κι ευγένεια στον λόγο σου έστω κι αν ο άλλος είναι αντίθετος με σενα.

Το σαρκίο μας το περιφέρουμε για να δώσουμε σε όσους περισσότερους. Ανθρώπους μπορούμε την έννοια του κοινού καλου. Ούτε για να περιφερουμε το νεο μας συνολακι ούτε για να επιδειξουμε τα σκουλαρίκια και τις γόβες μας. Δεν διαφωνώ ότι υπάρχει και το life style κι αλίμονό μας!!!

Καταλήγοντας επισημαίνω ότι όσο πιο απλός όσο πιο προσεγγισιμος όσο πιο διαλεκτικός και συζητήσιμος ο υποψήφιος όσο πιο κοινωνικός κερδίζει.

Κερδίζει επίσης όταν ενώ είναι πρωτάρης σε αυτό που έχει να αντιμετωπίσει μπροστά του συμβουλεύεται ψάχνει ασχολείται διαβάζει ακούει προσεχτικά και δεν έχει αυτοσκοπό την εκδίκηση τον εντυπωσιασμο και το βραβείο του πιο πικρόχολου σχολίου. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που μπορούν να τον εκθεσουν στην άγνοια του.

Λοιπόν κύριες και κύριοι που μπαίνετε στον πολιτικό στίβο και διεκδικείτε την ψήφο μας, θα πρέπει να πείσετε ότι το αξίζετε. Πάνε οι εποχές του « μωρέ είμαστε από το ίδιο σοι πως να μην το ψηφίσω το παιδί;»

Δυστυχώς αυτή είναι η πατάτα της Κουλουρης. Λίγο γκλιτερ μπορεί να σκεπάσει την ανεπάρκεια του μυαλού και προπάντων της σκέψης.

Και φυσικά ο Έλληνας δεν είναι κορόιδο!

Θεωρεί ότι πολύ διαφημίζεται αξίζει!

Σορρυ που θα το χαλάσω αλλα έχω στην λίστα μου ήδη τους πρώτους καμένους.

Γι αυτό προσοχή στα λόγια στις πράξεις στην συμπεριφορά . Ακούστε κι αφουγκραστείτε! Δεν γυρίζουν όλα κορίτσια γύρω από την Chanel 5!

error: Content is protected !!