ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΨΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΨΑΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Μία γυναίκα «στην χώρα των θαυμάτων», όχι η γνωστή Αλίκη του παραμυθιού, αλλά η Studey της πραγματικότητας,, κατήγγειλε πρόσφατα στην... ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΨΑΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Μία γυναίκα «στην χώρα των θαυμάτων», όχι η γνωστή Αλίκη του παραμυθιού, αλλά η Studey της πραγματικότητας,, κατήγγειλε πρόσφατα στην Αστυνομία τον  πεθαμένο, – πριν δέκα χρόνια-, πατέρα της σαν δολοφόνο εβδομήντα, τουλάχιστον γυναικών.

Το είχε επιχειρήσει και παλαιότερα, το κατέθεσε και σε εισαγγελείς, το εκμυστηρεύτηκε και σε ιερείς, αλλά κανείς δεν την είχε πιστέψει, ώσπου η Αστυνομία, απεφάσισε να ερευνήσει την καταγγελία και έφτασε στο σημείο ενός πηγαδιού στην Αϊόβα της Νεμπράσκα.



Κατά τα λεγόμενα της κόρης, ο Donald Dean Studey, ο οποίος παρέσυρε γυναίκες, ιερόδουλες ή άλλες ανύποπτες, οι οποίες περνούσαν από την Ομάχα ή την Νεμπράσκα, τις οδηγούσε στο αγρόκτημά του, στην Αϊόβα, όπου σε ένα τροχόσπιτο ζούσε με την οικογένειά του, έσπαγε τα κεφάλια τους και τα πέταγε σε ένα μακρινό πηγάδι, και κρατούσε ενήμερα τα παιδιά του για τα εγκλήματα τα οποία διέπραττε, αφού άλλωστε τα επέτασσε να τον βοηθούν στην μεταφορά των πτωμάτων.

Ο άντρας αυτός, ο οποίος ήταν μέθυσος αλλά και άκρως οξύθυμος, πέθανε το 2013 σε ηλικία εβδομήντα πέντε ετών, και ο γιος σου αυτοκτόνησε σε ηλικία τριάντα εννέα ετών, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν και εκείνος είχε καταφύγει σε καταγγελίες κατά του στυγερού δολοφόνου, όπως άγνωστο είναι αν και κάποιο άλλο από τα παιδιά του ή η ίδια η γυναίκα του, το είχαν κάνει.

Οι αστυνομικές Αρχές, δήλωσαν στους δημοσιογράφους πως το θέμα τους απασχολεί, αλλά οι έρευνές τους αποβαίνουν μάταιες, καθώς στο μέρος που έχει υποδείξει η κόρη δεν υπάρχουν ίχνη, παρά μόνο τα ανιχνευτικά σκυλιά τους όταν πλησιάζουν, γαυγίζουν άγρια.



Πόσα παρόμοια εγκλήματα δεν γίνονται καθημερινώς, πόσα από αυτά δεν κρύβονται επιτηδείως, πόσα δεν κουκουλώνονται, πόσα παρερμηνεύονται και πόσα μένουν ατιμώρητα…

Αν δε, η ατιμωρησία, δεν θεωρείται και αυτή έγκλημα, αναμφισβήτητα θα πρέπει να θεωρείται ως τέτοιο η έλλειψη παιδείας επί του θέματος, και άμεσα υπεύθυνη η κάθε Πολιτεία και σε κάθε άκρη του Κόσμου, η οποία δεν βρίσκεται σε θέση να διαμορφώνει και να συντηρεί τους πολίτες της μακράν του εγκλήματος μέσω παιδείας, καθώς μάλιστα οποιαδήποτε τιμωρία μετά την πράξη, δεν ωφελεί, καθώς το κακό που έγινε δεν διορθώνεται.

error: Content is protected !!