Ο ΕΡΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ … Ο ΕΡΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ …
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Στα ογδόντα τρία της χρόνια, η Iris Jones, Βρετανίς υπήκοος, από μακρού χήρα και πλήττουσα, αφιερώθηκε στο Facebook, δώρο του... Ο ΕΡΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ …

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Στα ογδόντα τρία της χρόνια, η Iris Jones, Βρετανίς υπήκοος, από μακρού χήρα και πλήττουσα, αφιερώθηκε στο Facebook, δώρο του γιού της εν έτει 2019 για να έχει και αυτή με κάτι να ασχολείται. Και ασχολήθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Έξις, της έγινε το νέο αυτό εργαλείο και μέσα από αυτό, δημιούργησε γνωριμίες και φιλίες, -όπως άλλωστε όλοι μας-, αλλά βρήκε και τον έρωτα της ζωής της.



Ο έρωτας αυτός, ακούει στο όνομα Mohamed Ibriham, κατοίκου Καΐρου, ο οποίος ήταν παντρεμένος και μόλις σαράντα επτά ετών, ήτοι επάνω στο άνθος της ηλικίας του.

Αυτό το μελαμψό «άνθος» ερωτεύτηκε η γηραιά κυρία, το δε παράδοξο, -αν το κρίνετε έτσι-, είναι ότι την ερωτεύτηκε και αυτός, παρακάμπτοντας τα ολόκληρα σαράντα έξη χρόνια διαφοράς που τους χώριζαν.

Καθώς δε, φούντωνε το ειδύλλιο, εκείνη απεφάσισε να πάει να τον γνωρίσει από κοντά και απεδείχθη τόσο φλογερός ο από Ίντερνετ έρωτάς τους, που έδωσαν και υπόσχεση γάμου.

Έφτασε λοιπόν, η Αγγλίς, στο Κάϊρο, λησμονώντας, ωστόσο, πως δεν είχε εκδοθεί ακόμη το διαζύγιό της, οπότε και επέστρεψε άδοξα, οίκαδε.

Αποκτώντας, λίγο μετά, το ποθούμενο «χαρτί», ξανα-ταξίδεψε στην Αίγυπτο με απώτερο σκοπό τον γάμο,  όμως και αυτή τη φορά δεν ήταν δυνατόν το ευκταίον, καθώς αργούσε να εκδοθεί το διαζύγιο του γαμπρού.



Η τρίτη φορά, υπήρξε, όντως, τυχερή, αφού ήταν και αυτός ελεύθερος, παντρεύτηκαν και εγκαταστάθηκαν στο Λονδίνο, απολαμβάνοντες έναν τρελό και φλογερό έρωτα.

Τόσο πολύ, δε, φλογερός είναι ο έρωτας αυτός, όπου η μεστωμένη Βρετανίς, τον παρακάλεσε να αραιώσουν τις παθιασμένες επαφές τους, για τι κάθε φορά που τελειώνουν το έντονο ερωτικό παιχνίδι τους, αυτή τρέχει ολοταχώς στο νοσοκομείο, προκειμένου να επουλώσουν τις ρωγμές, τις οποίες υφίσταται το εύθραυστο, -πλέον-, δέρμα της.

error: Content is protected !!