Η όποια ΑΝΟΧΗ στα φαινόμενα διαφθοράς, σημαίνει ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!! Η όποια ΑΝΟΧΗ στα φαινόμενα διαφθοράς, σημαίνει ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!!
Η άμεση αντίδραση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, για την διαγραφή της Ευρωβουλευτού κ. Εύας Καϊλή, μας κάνει υπερήφανους & βρίσκεται στη σωστή... Η όποια ΑΝΟΧΗ στα φαινόμενα διαφθοράς, σημαίνει ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!!
Ο κ. Βασίλης Αλαΐσκας

Η άμεση αντίδραση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, για την διαγραφή της Ευρωβουλευτού κ. Εύας Καϊλή, μας κάνει υπερήφανους & βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση πολιτικά, κοινωνικά & ηθικά.

Που δηλώνει ότι:

1) Μηδενική ανοχή σε θέματα Διαφθοράς.

2)Καμία ΣΚΙΑ στο υπό αναγέννηση ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλλαγής, από οποιοδήποτε στέλεχος που αμαυρώνει την εικόνα του Κινήματος, δεν είναι αποδεκτή.

3) Η διαφάνεια στη διαχείριση πολιτικών πρωτοβουλιών, πρέπει να τυγχάνει συλλογικής & συντεταγμένης απόφασης των αρμοδίων οργάνων του Κινήματος.

4) Η κίνηση αυτή του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, πρέπει να αποτελέσει μήνυμα προς τα κομματικά όργανα & στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλλαγής (Κ.Ε., Ν.Ε., Τ.Ο.), ώστε να ελέγξουν όλα τα μέλη τους που έχουν διαχειριστεί Δημόσιο Χρήμα.

Όσα στελέχη έχουν δικαστικές εκκρεμότητες που έχουν σχέση με την άσκηση των καθηκόντων τους (σεβόμενοι πάντα το τεκμήριο της αθωότητας), τα αρμόδια αυτά όργανα πρέπει να αναστείλουν την κομματική τους ιδιότητα, μέχρι να τελεσιδικήσουν οι όποιες δικαστικές εκκρεμότητες που αφορούν Δημόσιο Χρήμα.

Βασίλης Αλαΐσκας
Πρώην Γραμ. Ν. Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β’ Πειραιά.
Δημ. Σύμβουλος Σαλαμίνας.

error: Content is protected !!