ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Αν θέλουμε να επιβιώσουμε με σώας τας φρένας μας, της περιόδου την οποία ζούμε και μας πλακώνει νου και καρδιά... ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Αν θέλουμε να επιβιώσουμε με σώας τας φρένας μας, της περιόδου την οποία ζούμε και μας πλακώνει νου και καρδιά με τα όσα θλιβερά συμβαίνουν γύρω μας, θα πρέπει να επιδιώκουμε την μέθοδο «έξω καρδιά» και μέσα από τα όσα αστεία μας τυχαίνουν, να αντλούμε γέλιο και ευθυμία, μπας και κατορθώσουμε το ευκταίο, καθώς όπως παραδέχεται και η Επιστήμη, το γέλιο χαρίζει υγεία και μακροζωΐα.



Είναι δε γεγονός ότι στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, πολλά αστεία και φαιδρά συμβαίνουν , φτάνει να τα αντιλαμβανόμαστε.

Σε πολυκατοικία του Παλαιού Φαλήρου, αναρτήθηκε, πριν λίγες ημέρες μία …σπιρτόζα ανακοίνωση, η οποία αφορούσε στην διακοπή θέρμανσης του κτιρίου ένεκα μη εγκαίρου καταβολής των κοινοχρήστων, η οποία είχε επιπτώσεις στην μη δυνατότητα, πλέον, αγοράς φυσικού αερίου.



Δύο γιατροί, οι οποίοι στεγάζουν εκεί τα γραφεία τους, και ασχολούμενοι με την ουρολογία επί ανδρών, αναγκάστηκαν λοιπόν να υπογράψουν και αναρτήσουν «ειδοποίηση» προς στους συγκατοίκους τους, παρακαλώντας τους να αποπληρώσουν, το ταχύτερον δυνατόν, τα χρεωστούμενα, καθώς δεν μπορούσαν πλέον να εξετάζουν τους ασθενείς τους λόγω ψύχους.

Η δε ανακοίνωση τόνιζε ότι «καθίσταται πρακτικά αδύνατη η κλινική εξέταση ανδρών, λόγω συρρίκνωσης του πέους ένεκα του κρύου».

Από τα θαυμαστά της Μεγάλης Βρετανίας, και αυτό: Το Πανεπιστήμιο του Μπράϊντον, απαγορεύει να ακούγεται η λέξη «Χριστούγεννα», ενώπιον μουσουλμάνων καθηγητών και φοιτητών, θεωρώντας-την πολύ «χριστιανοκεντρική» και προτείνει αντί αυτής άλλες επεξηγηματικές, όπως όχι «χριστουγεννιάτικες» αλλά «διακοπές χειμερινής περιόδου»  και άλλα κουραφέξαλα.

error: Content is protected !!