Γ.Ν.Ο.Σαλαμίνας Γ.Ν.Ο.Σαλαμίνας
Αποχαιρετούμε το 2022 με νοσταλγία για τους αγώνες που κάναμε με επιτυχία και δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς, 3η θέση πανελλαδικά σε επίπεδο συλλόγων... Γ.Ν.Ο.Σαλαμίνας

Αποχαιρετούμε το 2022 με νοσταλγία για τους αγώνες που κάναμε με επιτυχία και δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς, 3η θέση πανελλαδικά σε επίπεδο συλλόγων με 21 πανελλήνια μετάλλια απο τα οποία 14 χρυσά, διεθνείς συμμετοχές στο Πανευρωπαϊκό ανδρών (Αντωνίου Παναγιώτης), διεθνής Ρεγκάτα Κύπρου (Κάβουρα Μαρκελλα-2 αργυρά μετάλλια), δημιουργία υποσταθμού του ομίλου μας στον Άγιο Γεώργιο, κατασκευή Ημι- υπαίθριου γυμναστήριου στις εγκαταστάσεις μας!

Ιδιαίτερη τιμή η βράβευση 20 πρωταθλητών μας από το Δήμο τη περίοδο 2019-2022 από τους 60 συνολικά αθλητές που διακρίθηκαν στο βάθρο των νικητών σε όλα τα Ολυμπιακά και μη αθλήματα.

Το 30% των συνολικών διακρίσεων στο νησί της Σαλαμίνας κατακτήθηκαν από το ΓΝΟΣ που τον κατατάσσει κορυφαίο -διάκριση που επιβάλλεται να αναγνωριστεί από όλους τους υπεύθυνους φορείς.

Ευχαριστούμε όσους επώνυμα ή ανώνυμα συνέβαλλαν στο εγχείρημα μας και οδήγησαν στην πραγμάτωση του!

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία αγώνα και δυναμική, να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να υπηρετούμε τα όνειρα των παιδιών που θέλουν να αθληθουν με υγιή τρόπο και με αξίες!

error: Content is protected !!