ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ….. ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ…..
του Μάνου Δερτούζου – Δημοτικός Σύμβουλος Οι εκλογές δεν κερδίζονται ούτε με πολιτικά ψεύδη ούτε με πολιτικές συκοφαντίες. Κερδίζονται με πολιτικά επιχειρήματα!!! Χθες Δευτέρα... ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ…..

του Μάνου Δερτούζου – Δημοτικός Σύμβουλος

Οι εκλογές δεν κερδίζονται ούτε με πολιτικά ψεύδη ούτε με πολιτικές συκοφαντίες. Κερδίζονται με πολιτικά επιχειρήματα!!!

Χθες Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στην κοπή της πίτας του Δήμου ο κ. Δήμαρχος αντί να δώσει ευχές για το νέο έτος, βρήκε την ευκαιρία να μετατρέψει την εκδήλωση σε προεκλογική ομιλία εξαπολύοντας επίθεση κατά των πολιτικών του αντιπάλων.

Κατηγόρησε για μια ακόμη μία φορά όσους δημοσιεύουν ή αναρτούν οτιδήποτε που είναι διαφορετικό από εκείνο που ο ίδιος πρεσβεύει, ότι εκτελούν εντολές από τα αφεντικά τους !!! Σταθερός στην συκοφαντική πολιτική του θέση που έχει εκφράσει και στο παρελθόν, ότι υποψήφιος Δήμαρχος πληρώνει μερικούς για να γράφουν ενάντια στην Δημοτική αρχή!!!!

Συνεχίζει την ίδια τακτική χωρίς να κατονομάζει ποια είναι τα αφεντικά, ποιοι πληρώνουν και ποιοι τα παίρνουν. Όσο δεν το κάνει είναι κοινός συκοφάντης!!!

Κατηγόρησε τους ελάχιστους Δημοτικούς Συμβούλους που δεν δέχτηκαν πολιτικά «ανταλλάγματα» να πάνε μαζί του, γιατί δεν λένε πάντα «ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ» !!!!!

Από την πρώτη μέρα της θητείας του προσπάθησε με συμπράξεις και συμμαχίες να αδυνατίσει την αντιπολίτευση κάτι το οποίο κατάφερε. Αδύνατον να μπορέσει να καταλάβει μετά τρία χρόνια διοίκησης στον Δήμο, ότι στις Δημοκρατίες υπάρχει η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση, ότι η Δημοκρατία και οι θεσμοί λειτουργούν με αυτούς που ασκούν διοίκηση και με αυτούς που την ελέγχουν!!!.

Παρουσία του νέου Αντιπεριφερειάρχου κατηγόρησε έμμεσα την Κα Μπόγρη ότι καθυστέρησε να υλοποιήσει το έργο οδοποιίας 2 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας , ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και υπήρξε ανακοίνωση από 28 Δεκεμβρίου της κας Μπόγρη , ότι το έργο ξεκινά σύντομα και η οποία ανέφερε τον λόγο της καθυστέρησης λόγω δικαστικής εμπλοκής!!!

Αυτό είναι ο ορισμός της συκοφαντικής δυσφήμισης!!!!!!!

Να γνωρίζεις την αλήθεια και να προσπαθείς να την παραποιήσεις για να κατηγορήσεις κάποιον.

Υπενθυμίζουμε στον Δήμαρχο – Δικηγόρο το Άρθρο 363 του ποινικού κώδικα.

Οι εκλογές δεν κερδίζονται ούτε με πολιτικά ψεύδη ούτε με πολιτικές συκοφαντίες. Κερδίζονται με πολιτικά επιχειρήματα!!!

Όποιος δεν τα έχει χρησιμοποιεί λάσπη!!!!

error: Content is protected !!