ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ
Αρκετός λόγος γίνεται περί ισονομίας στα ΜΜΕ και ΜΚΔ ειδικά για τα ναυταθλητικά σωματεία της Σαλαμίνας. Όταν μιλάμε για ισονομία, ίση μεταχείριση, δίκαιη και... ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ

Αρκετός λόγος γίνεται περί ισονομίας στα ΜΜΕ και ΜΚΔ ειδικά για τα ναυταθλητικά σωματεία της Σαλαμίνας.

Όταν μιλάμε για ισονομία, ίση μεταχείριση, δίκαιη και αντικειμενική συμπεριφορά, θα πρέπει να το αποδεικνύουμε με έργα και αριθμούς, ή κριτήρια! Διαφορετικά αερολογούμε, αυτοδιαψευδόμαστε, παραπληροφορούμε!

Έχουμε λοιπόν, όπως αναγράφεται στον Δημοτικό Απολογισμό 2019-2022 για τα 5 ναυταθλητικά σωματεία της Σαλαμίνας (ΝΑΟΣ, ΓΝΟΣ, ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ, ΝΟΒΣ, ΝΟΣΕΛ), που επί τριετία αναγράφονται ανελλιπώς στο ειδικό Μητρώο της ΓΓΑ ως πληρούντα την νομιμότητα, άρα δικαιούμενα οικονομικής αρωγής τα εξής:

• Οι ευνοούμενοι έλαβαν: 4.500+13.000+10.000=27.500€

• Οι λιγότερο ευνοούμενοι έλαβαν: 3.500+3.500=7.000€

• Οι έχοντες Πρόεδρο που ασκεί τοξική κριτική ευνοούμενοι έλαβαν: 3.000€

Οι φτωχοί συγγενείς που δεν αναγράφονται στον Απολογισμό, έλαβαν:

• Οι καθόλου ευνοούμενοι ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ της ανατολικής ακτής: 0€

• Οι σε δυσμένεια ευρισκόμενοι, καθότι διοργανωτές 2 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ και 7 Πανελληνίων αγώνων ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ στον κόλπο της Σαλαμίνας την εν λόγω τριετία ζημιώθηκαν με (-) μείον 25.000€

ΕΤΣ,Ι νταβτζιλίδικα, αφού τα περιουσιακά τους στοιχεία που υπάρχουν για διευκόλυνση των μελών τους που ελλιμενίζουν τα σκάφη τους στο λιμάνι, χρησιμοποιούνται χωρίς αποζημίωση, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ για πρώτη φορά, από το ΔΛΤΣ για διευκόλυνση τρίτων και για είσπραξη χρημάτων. Στο παραπάνω ποσό χρημάτων δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα δικηγόρων και το ποσό για το πρόστιμο που αν όχι μεθοδεύτηκε, αφέθηκε χωρίς καμία αντίδραση, ή συμπαράσταση, να καταβάλει ο ΝΟΒΣ για τις μη νομιμοποιημένες κατασκευές από το ΔΛΤΣ.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ , ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ;;;

Το γεγονός ότι κάθε βοήθεια και αρωγή έχει ως αποδέκτη την αθλούμενη νεολαία του νησιού δεν επιτρέπει ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η Ιστιοπλοΐα η μοναδική με την δυνατότητα διεξαγωγής Μεγάλων Επίσημων Διοργανώσεων και ο κόλπος της Σαλαμίνας, είναι δύο σταθερά στοιχεία που κάθε ανοιχτόμυαλος οραματιστής της προόδου και της ανάπτυξης του νησιού δεν πρέπει να αγνοεί!

Γιώργος Γενικαλιώτης

error: Content is protected !!