ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
του Μάνου ΔερτούζουΔημοτικός Σύμβουλος ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ …… Η μεγαλύτερη τιμωρία σε αυτούς που ξεπερνούν τα... ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

του Μάνου Δερτούζου
Δημοτικός Σύμβουλος

ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ……

Η μεγαλύτερη τιμωρία σε αυτούς που ξεπερνούν τα όρια της ευπρέπειας, σε αυτούς που δεν έχουν επιχειρήματα και ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, σε αυτούς που κατηγορούν όσους έχουν αντίθετη άποψη από την δική τους , σε αυτούς που με θράσος κατηγορούν πολίτες ότι χρηματίζονται για να γράφουν την άποψη τους, σε αυτούς που στοχοποιούν πολίτες, είναι η απαξίωση της κοινωνίας.

Ο κ. Δήμαρχος στην κοπή της πίτας του Δήμου μετέτρεψε το Δημαρχείο σε προεκλογική του συγκέντρωση κατηγορώντας τους πολιτικούς αντιπάλους με τον πιο άθλιο πολιτικό τρόπο. Την σκυτάλη πήρε χθες ο κ. Βακάλης ο οποίος στοχοποίησε δύο Δημοτικούς Συμβούλους ότι έφυγαν από το Δημοτικό Συμβούλιο για να μην ψηφίσουν συγκεκριμένο θέμα.

Στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ 9 και ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ 7 και ο κ. Βακάλης κατηγορεί τους δύο!!!!! (Φωτό) Την Υβόνη Αραβανή και τον Μάνο Δερτούζο!!!! Θα πρέπει οι 9 που αποχώρησαν και οι 7 που απουσίασαν να δώσουν εξηγήσεις στον παμμέγιστο κ. Βακάλη!!!!!

Θα πρέπει να εξηγήσουν στον κ. Βακάλη το προσωπικό θέμα της απουσίας τους ή της αποχώρησής τους!! Μόνο στα φασιστικά καθεστώτα και με απειλές και ξύλο συνέβαιναν αυτά!!!

Το χειρότερο φυσικά είναι ο τρόπο που προσπαθεί να ενοχοποιήσει τους δύο Δημοτικούς συμβούλους από τους 16, που θυμίζει τους κουκουλοφόρους Γερμανοτσολιάδες μιας μαύρης εποχής!!!!!.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!!!!

Σε παρόμοιες συμπεριφορές η απαξίωση έρχεται από την ίδια την κοινωνία.

Χθες Τετάρτη 4/1 στο Δημαρχείο Σαλαμίνας έκοψαν την πίτα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Από 82 μαθητές του κοινωνικού Φροντιστηρίου παρόντες ήσαν 3!!!!Από 32 καθηγητές παρόντες ήσαν 3!!!!.

Απούσα και η ψυχή του Κοινωνικού φροντιστηρίου κα Αρακά!!!

Η Κοινωνία τους απαξιώνει καθημερινά και αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμωρία σε συμπεριφορές αλαζονείας.

Σε παλιότερο άρθρο μου έγραφα, ότι όσοι έχουν καβαλήσει το καλάμι αργά ή γρήγορα θα πέσουν.

Αυτή η Δημοτική αρχή ήδη έπεσε και το χειρότερο δεν το έχει καταλάβει …..

error: Content is protected !!