Περί Δωρεάν εκδρομών των ΚΑΠΗ ο λόγος Περί Δωρεάν εκδρομών των ΚΑΠΗ ο λόγος
Αλαϊσκας ΑθανάσιοςΠρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού ΑΚΟΙΠΟΠ Ύστερα από τον πολιτικό πανικό που προκάλεσε η δημιουργία του πρώτου gympark στο νησί μας ,ήρθε η αναγγελία των... Περί Δωρεάν εκδρομών των ΚΑΠΗ ο λόγος

Αλαϊσκας Αθανάσιος
Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού ΑΚΟΙΠΟΠ

Ύστερα από τον πολιτικό πανικό που προκάλεσε η δημιουργία του πρώτου gympark στο νησί μας ,ήρθε η αναγγελία των Δωρεάν εκδρομών προς τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες ο Κος Δερτούζος όπως και η Κα Αραβανή έτρεξαν να μειώσουν αυτήν την εξαγγελία.

  • Ο Κος Δερτούζος μιλάει για προεκλογικά πυροτεχνήματα.
  • Η Κα Αραβανή λέει υπάρχει μέτρο στην Ψηφοθηρία?

Ευχαριστώ και τους δύο για τη διαφήμιση και για την έκταση που έδωσαν σε ένα τόσο σημαντικό θέμα για τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Αν θέλαμε να είχαμε κάνει Ψηφοθηρία ο Δήμαρχος και εγώ θα είχαμε βγάλει δελτίο τύπου για αυτή την εξαγγελία.                         

Αν και το έχω ξαναπεί , εμείς δεν βλέπουμε τον θεσμό των ΚΑΠΗ ως δεξαμενή ψήφων.  Όπως ακούγεται ξεκάθαρα στο ηχητικό βίντεο λέμε είμαστε ένα βήμα πριν το πετύχουμε.

Στην πρώτη μας θητεία  κύριο μέλημά μας ήταν το οικονομικό συμμάζεμα του δήμου καθώς ως γνωστόν βρισκόμασταν σε καθεστώς πτώχευσης από το 2015. Πλέον ο Δήμος μας έχει εξέλθει από αυτό το καθεστώς και για πρώτη φορά ύστερα από δέκα χρόνια κατορθώσαμε να χρηματοδοτήσουμε  Αθλητικούς συλλόγους είτε για αγορά Αθλητικού υλικού είτε για τις μετακινήσεις στην περίοδο του κορονοϊου με το ποσό των 40.000ευρω από ιδίους πόρους και άλλες 20.000ευρω από χορηγίες ιδιωτών .Ποιος το πίστευε πριν 3 χρόνια ?

Δώσαμε προτεραιότητα στα νέα μας παιδιά για να κατακτήσουν τους στόχους τους σε Πανελλήνιο σε Πανευρωπαϊκό και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως είχαμε δεσμευτεί και  κάναμε πράξη αυτή μας την εξαγγελία έτσι και τώρα ανακοινώνουμε πως στην επόμενη  θητεία σειρά παίρνουν οι ΔΩΡΕΑΝ εκδρομές .

  • Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να συγκρίνουν την σημερινή διοίκηση με την διοίκηση της δεκαετίας 2000-2010 όπου η Ελλάδα γνώρισε τη μεγαλύτερη οικονομική άνθηση μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσουν.

Τότε τα ΚΑΠΗ ήταν αυτόνομα Νομικά πρόσωπα με χρηματοδότηση απ’ την κυβέρνηση και όφειλαν οι τότε διοικήσεις και Δωρεάν εκδρομές να κάνουν και Δωρεάν εκδηλώσεις και άλλα πολλά . Σήμερα γνωρίζουν άπαντες πως η χρηματοδότηση των ΚΑΠΗ αφορά το ταμείο του κάθε Δήμου !                   Όταν ένας Δήμος πτωχεύει (2015) δεν μπορεί να χρηματοδοτεί Δωρεάν εκδρομές!

Αυτή η Δημοτική Αρχή έχει δείξει την ευαισθησία της και την αγάπη της προς την τρίτη ηλικία ασκώντας κοινωνική πολιτική απ την πρώτη μέρα διοίκησης. Μειώσαμε κατά 50% την ετήσια συνδρομή των μελών και  50% το κόστος εγγραφής νέου μέλους !

Τέλος θέλω να πω πώς το μεγαλύτερο πρόβλημα στο νησί μας είναι η εφαρμογή του αυτονόητου , που τόσα χρόνια δεν μπορούσε η προηγούμενη διοίκηση να κάνει . 

(Πολύ σύντομα θα σας δημοσιεύσω μια τεράστια λίστα αυτονόητων πραγμάτων που Δεν είχαν γίνει τόσα χρόνια και γίνονται Τώρα).

ΥΓ. Όλοι πλέον έχουν καταλάβει πως ο λόγος αυτής της τοξικής αντιπολίτευσης είναι  να αποκτήσουν τα δυο πρόσωπα που προαναφέρθηκαν  ΔΩΡΕΑΝ αναγνωρισιμότητα  είτε προβολή .  

Δυστυχώς για εσάς, η αλήθεια όσο και αν δεν σας αρέσει θα βγαίνει στο Φως.

error: Content is protected !!