ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ… ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ…
Μάνος ΔερτούζοςΔημοτικός Σύμβουλος Η Τρίτη ηλικία χρειάζεται την αγάπη μας και το σεβασμό μας όχι μόνο να το λέμε αλλά και να το δείχνουμε.... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ…

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

Η Τρίτη ηλικία χρειάζεται την αγάπη μας και το σεβασμό μας όχι μόνο να το λέμε αλλά και να το δείχνουμε.

Χθες Κυριακή 8/1 το ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου πραγματοποίησε μία πολύ ωραία εκδήλωση και θα ήθελα να συγχαρώ την «οικοδέσποινα» κα Αντωνία Πολιτάκη καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και όλα τα μέλη τα οποία παραβρέθηκαν.

Ο κ. Θανάσης Αλαϊσκας μίλησε χθες στην εκδήλωση , ότι σύντομα θα υπάρξουν δωρεάν εκδρομές στα ΚΑΠΗ για να επανέλθει με ανακοίνωσή του, ότι αυτό θα ισχύσει από την νέα περίοδο δηλαδή μετά τις εκλογές…….

Εάν αυτό δεν είναι προεκλογικό πυροτέχνημα και μάλιστα «λιγμένο» πως διαφορετικά μπορούμε να το ονομάσουμε.

Αφού κε Αλαίσκα μας απαντήσετε τι ισχύει από τα δύο, σας ενημερώνουμε ότι αυτό το οποίο αναγγείλατε ότι θα συμβεί μελλοντικά, συμβαίνει ήδη σχεδόν σε όλους τους Δήμους.

Υπάρχουν σε άλλους Δήμους δωρεάν εκδρομές, υπάρχουν διήμερες και τριήμερες εκδρομές με μικρή συμμετοχή των μελών, υπάρχουν δωρεάν εκδηλώσεις με μουσική ή με μικρή συμμετοχή των μελών , υπάρχουν ημερήσιες επισκέψεις σε μουσεία θέατρα και αλλού με δωρεάν μεταφορά.

Η φωτό είναι από το τρίτο ΚΑΠΗ Αιγάλεω με ημερομηνία 26 Σεπτεμβρίου 2022

Η αναφορά σας ότι παραλάβατε ένα χρεοκοπημένο Δήμο άρα τα οικονομικά σας δεν επαρκούν για να κάνετε παρόμοιες παροχές τα οποία είναι αυτονόητα σε άλλους Δήμους , θέλω να σας τονίσω για μια φορά ακόμη, ότι σε ένα δήμο που είναι φτωχός δεν προσλαμβάνετε σωρεία ειδικών Συμβούλων που θα στοιχίσουν στην θητείας σας περίπου 500.000 ευρώ!!!!. Κάποτε πρέπει να μας πείτε την αναγκαιότητα όλων αυτών που προσλάβατε και την προσφορά τους.

Χρήματα λοιπόν υπάρχουν , αρκεί να βάζετε σωστές προτεραιότητες , και να σταματήσετε τις αλόγιστες απευθείας αναθέσεις, την σωρεία ειδικών Συμβούλων και τις περιττές σπατάλες.

Η Τρίτη ηλικία χρειάζεται την αγάπη μας και το σεβασμό μας όχι μόνο να το λέμε αλλά και να το δείχνουμε.

error: Content is protected !!