Οπτικοακουστική Παράσταση από το 2ο Γυμνάσιο Σαλαμίνας με θέμα “Apollo 11” Οπτικοακουστική Παράσταση από το 2ο Γυμνάσιο Σαλαμίνας με θέμα “Apollo 11”
Η ομάδα μας θα συμμετάσχει με τα τηλεσκόπιά της στις οπτικοακουστικές παραστάσεις που διοργανώνει το 2ο Γυμνάσιο Σαλαμίνας με θέμα τη θρυλική αποστολή Apollo 11, καθώς... Οπτικοακουστική Παράσταση από το 2ο Γυμνάσιο Σαλαμίνας με θέμα “Apollo 11”

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει με τα τηλεσκόπιά της στις οπτικοακουστικές παραστάσεις που διοργανώνει το 2ο Γυμνάσιο Σαλαμίνας με θέμα τη θρυλική αποστολή Apollo 11, καθώς και τις σύγχρονες διαστημικές τεχνολογίες. 

Το παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον της προσπάθειας της ανθρωπότητας να εξερευνήσει το φυσικό μας δορυφόρο και όχι μόνο θα παρουσιαστούν με την μαγευτική γλώσσα της μουσικής. Οι παραστάσεις αυτές θα λάβουν χώρα στην αίθουσα ¨Δημήτρης Μπόγρης” στο Δημαρχείο τηε Σαλαμίνας. Η πρώτη παράσταση, αφιερωμένη στη θρυλική αποστολή Appolo 11 της NASA θα γίνει την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί, ενώ η 2η με τίτλο “ΜΠΟΡΩ‘” θα γίνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 7:00 το απόγευμα όπου θα προλογίσει η Πυρηνική Φυσικός Δρ. Μαριάνθη Φραγκοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας HERADO και επιστημονική συνεργάτιδα της ομάδας μας.  

Ευχαριστούμε θερμά τον συντονιστή των εκδηλώσεων δάσκαλο μουσικής του σχολείου κο. Παναγιώτη Βασιλέλλη για την πρόσκληση της ομάδας μας, στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία ! 



error: Content is protected !!