ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
Του Ντίνου Κουμπάτη Άντε, να έλθουν και αυτές οι κοινοβουλευτικές εκλογές, -άγνωστον ακόμη το πότε-, να τελειώνουμε, γιατί όπως όλα στην Ελλάδα, έχουμε μεταφέρει... ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Του Ντίνου Κουμπάτη

Άντε, να έλθουν και αυτές οι κοινοβουλευτικές εκλογές, -άγνωστον ακόμη το πότε-, να τελειώνουμε, γιατί όπως όλα στην Ελλάδα, έχουμε μεταφέρει τα “σήριαλς” με “σασπένς”, πλοκές και απρόοπτα, από την Τηλεόραση στην καθημερινή κοινωνική ζωή μας.

Μπορεί ο Πρωθυπουργός να παίζει το κρυφτούλι, και με χάρη περισσή να μας αφήνει να λύνουμε γρίφους και αινίγματα, ως προς την ημερομηνία, η οποία από τον επόμενο Οκτώβριο, όπως προοιώνιζε, έφτασε στο «κάποιες εκλογές» θα γίνουν ούτως ή άλλως, αλλά τα διάφορα σενάρια, -εκ της κρυψίνοιας-, δίνουν και παίρνουν.

Ένα από αυτά, που μόλις «έσκασε», θέλει να προκηρύσσονται εκλογές οσονούπω, δηλαδή αρχές Απριλίου, για λόγους, τους οποίους οι «σεναριογράφοι» του, γνωρίζουν και αναλύουν.

Το δεύτερο και τρομερό, είναι ότι ο Διάδοχος Παύλος, πιέζεται να ιδρύσει δικό του πολιτικό κόμμα, και εν τω μεταξύ «παζαρεύει» διαμέρισμα για διαμονή του, ακριβώς δίπλα στο Μέγαρο Μαξίμου.  

Άλλο σενάριο, η κάθοδος Κασιδιάρη, την οποία με κανένα τρόπο δεν ευνοούν τα υπόλοιπα κόμματα, και σενάρια άλλα πολλά. Κάθε, δε, φορά που εξαγγέλλεται και από κάποια παροχή, να και νέα σενάρια εξυφαίνονται και βγαίνουν στο φως για επίσπευση των εκλογών.

Από την άλλη, πήραν αμπάριζα και οι απεργίες και τα συλλαλητήρια από κλάδους της κοινωνίας μας, οι οποίοι φαίνεται να είναι δυσαρεστημένοι από κάποια μέτρα της Κυβέρνησης, κάποιες μεταβολές στον χώρο κεκτημένων δικαιωμάτων, κακού χειρισμού της οικονομικής και πληθωριστικής πολιτικής, και άλλα τινά.

Το φαινόμενο φαίνεται να είναι παγκόσμιο. Απεργίες και διαδηλώσεις στις ΗΠΑ, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο και στην χώρα μας, μεταξύ άλλων.

Έτσι, οι αγρότες συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους, οι Ηθοποιοί που ξαφνικά έχασαν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, μαζί με άλλους καλλιτέχνες, αοιδούς, μουσικούς, χορευτές, Εικαστικούς και άλλους, μετά την 48ωρη απεργία τους και την διάλυση της πορείας τους με χημικά, δεν το βάζουν κάτω και θα επαναλάβουν, ωστόσο ετοιμάζονται οι ναυτεργάτες για 8 και 9 Φεβρουαρίου, οι συνταξιούχοι, -παρά τις συνεχείς υποσχέσεις που λαμβάνουν-, στις 14 αυτού του μήνα, και έπεται συνέχεια.Κι εδώ είναι που παρεμβαίνει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Προσκήνιο» ο κύριος Σκρέκας και υπόσχεται ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία όσο διαρκεί η κρίση.

error: Content is protected !!