ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τα πάντα ντύθηκαν στα λευκά στην Ελλάδα, όπως προσπαθούν να μας πείσουν τα ΜΜΕ, αλλά είναι αλήθεια πως σε κάποια... ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τα πάντα ντύθηκαν στα λευκά στην Ελλάδα, όπως προσπαθούν να μας πείσουν τα ΜΜΕ, αλλά είναι αλήθεια πως σε κάποια μέρη ούτε ψιχάλισε!

Εν πάση περιπτώσει, τα μεγάλα λόγια προς εντυπωσιασμό, συνηθισμένο φαινόμενο, όπως και η τακτική τρομοκρατίας, απλά και μόνο επειδή συμβαίνουν τα αυτονόητα, όπως το ότι είναι χειμώνας, και κάθε χειμώνα, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο και να χιονίσει.



Μας έκαναν, λοιπόν να πιστέψουμε πως ένα μεγάλο κακό, ένα τεράστιο πλήγμα, θα έφερνε η «Μπάρμπαρα» η βάρβαρη, στον τόπο μας, αλλά δεν μας πέτυχε ο όλεθρος. Γιατί αν εμείς «χανόμαστε» με μία συνηθισμένη χιονοθύελλα, όπως αυτές που πάντα συνέβαιναν στην χώρα μας, τότε τί θα έπρεπε να πλήττει στις ΗΠΑ για παράδειγμα όπου, παράλληλα με εμάς, εκεί «χάθηκε ο κόσμος» και με θερμοκρασία έως και 30 βαθμούς κάτω από το μηδέν;

Με μία συνηθισμένη, λοιπόν, και ντυμένη με χιόνι κακοκαιρία, για ακόμη μία φορά όσο και αν κινήθηκε ο κρατικός μηχανισμός επειγουσών αναγκών, όλα ήρθαν τα πάνω-κάτω, με κλείσιμο των εθνικών οδών, και πολλών δρόμων, ακόμη και οδηγούντων σε Νοσοκομεία, μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα της χώρας, κάτι, το οποίο δεν συμβαίνει ποτέ σε καμία άλλη χώρα του κόσμου, ακόμη και στις υπερβόρειες.



Το κακό το ριζικό μας, το εξέθεσε πολύ καλά και ξεκάθαρα ο Πρωθυπουργός μας, όταν δήλωσε τηλεοπτικώς, μετά την καταιγίδα, πώς «Πήραμε τα μαθήματά μας από προηγούμενες περιπτώσεις», καταλήγοντας πως «Μαθαίνουμε ότι πρέπει να ζούμε με την πρόληψη», κάτι που,  ωστόσο, δεν φάνηκε ούτε και αυτή τη φορά στην πράξη.

error: Content is protected !!