ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ … ΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ … ΒΑΘΜΙΣΗ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ με ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και finally “the big fagopoti all around” – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3ο και τελευταίο (τελικά βγήκε τριλογία) Όπως σας υποσχέθηκα χθες,... ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ … ΒΑΘΜΙΣΗ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ με ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και finally “the big fagopoti all around”

– ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3ο και τελευταίο (τελικά βγήκε τριλογία)

Όπως σας υποσχέθηκα χθες, σας παρουσιάζω με μεγάλη μου χαρά τον επίλογο του εν θέματι έργου.

Στο τελευταίο επεισόδιο της τριλογίας, θα διαπιστώσετε οτι το κόστος της εκχώρησης (?) παραχώρησης (?), ξεπουλήματος (?), του ηλεκτροφωτισμού για το Δήμο Σαλαμίνας είναι δυσβάσταχτο.

Στον πίνακα / μελέτη στην οποία έχουν τεθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ / ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΣΤΗ / ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι οτι τελικά η ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ είναι η πλέον από οικονομική και κοινωνική άποψη συμφέρουσα λύση.

Όσο και να θέλει να μας/σας πείσει η εταιρεία, όσο και να θέλει να σας παραπλανήσει ο εκάστοτε “πολιτικός”, οι απλές πράξεις με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νουμερα / κόστη / παραμέτρους μας αποδεικνύουν την “πικρή” (γι’ αυτούς) αλήθεια.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ :

1). προς αποφυγη παραπλανησης, και σε συνέχεια μελετών που κυκλοφορούν απανταχού στην επικράτεια, η ημέρα (0) μείωσης του ενεργειακού κόστους δεν αντιστοιχεί στην ημέρα υπογραφής της σύμβασης, αλλά στην ημέρα παραλαβής του συνόλου του έργου ήτοι του συνόλου της αντικατάστασης των φωτιστικών.

2). σύντροφοι, εσείς που θα υπογράψετε τη σύμβαση, το νου σας στην παράγραφο 1, του άρθρου 132 του Ν.4412/2016. Εγώ το είπα πάντως.

Τί γράφει ? Να ανοίξετε τα ματάκια σας και να διαβάσετε…

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ !!! όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ΥΓ. Η παρούσα μελέτη / υπολογισμός ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. Τη συνέταξα ΔΩΡΕAN και είναι μια προσφορά για τη Σαλαμίνα. Με εκτίμηση Άγγελος Δημ. Χειρδάρης Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός MSc Ελεγκτής Δόμησης Ενεργειακός Επιθεωρητής τ. Σύμβουλος “Γ.Γ.Λ.Λ.Π.Ν.Ε. στο Υ.ΝΑ.Ν.Π.” τ. Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας “Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε.”

error: Content is protected !!