Το “μύγιασμα” της θρασύτατης μύγας Το “μύγιασμα” της θρασύτατης μύγας
της Υβόνης ΑραβανήΔημοτική Σύμβουλος Σε απάντηση του δελτίου τύπου του Δήμου Σαλαμίνας, σχετικά με αστειευόμενη ανάρτηση μου σε σχόλιο πολίτη, που επίσης αστειευόμενος, έγραψε... Το “μύγιασμα” της θρασύτατης μύγας

της Υβόνης Αραβανή
Δημοτική Σύμβουλος

Σε απάντηση του δελτίου τύπου του Δήμου Σαλαμίνας, σχετικά με αστειευόμενη ανάρτηση μου σε σχόλιο πολίτη, που επίσης αστειευόμενος, έγραψε για την live επικοινωνία του Δημάρχου  και τους αποκλεισμένους πολίτες ,τους οποίους ο δήμαρχος έχει αποκλείσει και κατά συνέπεια τους έχει αφαιρέσει το δικαίωμα να συμμετέχουν, όπως δεκάδες φορές έχουν διαμαρτυρηθεί αλλά αγνοούνται διαρκώς.

Θα ήταν πολύ εύκολο να απαντήσω με αντίστοιχο συκοφαντικό τρόπο επί προσωπικού, αλλά δεν θα το κάνω και θα επικεντρωθώ στην ουσία της επικίνδυνης αυτής αντίληψης, της οποίας ο “εκ του γραφείου τύπου” ταυτίζει τον δήμαρχο με την φράση “ο μονόλογος του λαμάκα” .

Θα μου φαίνονταν πιο λογικό, αν κρίνω από την στάση της δημοτικής αρχής η παραπάνω φράση να ταυτιστεί με τους πολίτες που καιρό τώρα απευθύνονται με κάθε τρόπο, στον δήμαρχο ως προς την απαξίωση που αισθάνονται  και καταλήγουν να μονολογούν χωρίς αυτόν.

Άρα σε ποιόν μονόλογο αναφέρεστε;

Που ακριβώς ταυτίζεται ο δήμαρχος;

Στον μονόλογο;

Κάνει μονόλογο ο δήμαρχος ή διάλογο με τους πολίτες;

Αν ο δήμαρχος αναγνώρισε τον εαυτό του, σε ένα σκίτσο κάτω από μία αστειευόμενη ανάρτηση του facebook, δεν φέρω ευθύνη ως προς την αντίληψη του.

Ως Ανεξάρτητη δημοτική Σύμβουλος αλλά και ως ελεύθερος πολίτης έχω δικαίωμα να αστειεύομαι αλλά και να αναδεικνύω τις αλαζονικές συμπεριφορές και την Ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής 

Η εποχή που ο Δήμαρχος ήταν το καημένο το παιδί πέρασαν ανεπιστρεπτί.

 Έχουν πέσει οι μάσκες, έχετε δείξει τον πραγματικό σας εαυτό και θα κριθείτε για αυτό.

Επειδή κανένας πια δεν σαν λυπάται  σταματήστε να εμφανίζεστε ως θύμα, γιατί είστε θύτης μιας άθλιας συμπεριφοράς στο δημοτικό συμβούλιο, υβριστής και αλαζόνας που ούτε μια φορά δεν σεβαστήκατε το δικαίωμα μας να έχουμε διαφορετική άποψη.

Τέλος θα περίμενα να βγάλετε ένα δελτίο τύπου που αφήσατε τα σχολεία χωρίς θέρμανση και για τα λύματα που τρέχουν σήμερα στους δρόμους.

Για την ιστορία, δεν αφορούσε εσάς η ανάρτηση μου.

error: Content is protected !!