ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΑ UFO ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΑ UFO
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Δεν γνωρίζω επακριβώς το πόσο «ούφο» μπορεί να είμαστε εμείς οι άνθρωποι επάνω στον πλανήτη που ονομάζουμε «Γη», βρίσκομαι όμως... ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΑ UFO

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Δεν γνωρίζω επακριβώς το πόσο «ούφο» μπορεί να είμαστε εμείς οι άνθρωποι επάνω στον πλανήτη που ονομάζουμε «Γη», βρίσκομαι όμως σε θέση, -πιστεύω»-, να αντιλαμβάνομαι το κατά πόσον «ουφο-συμπεράσματα» εξάγουμε των εγκεφάλων μας και τα δημοσιοποιούμε, «χωρίς περίσκεψιν, χωρίς αιδώ», όπως είχει ετυμηγορήσει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καβάφης.

Επί του προκειμένου, θέλω να αναφερθώ σήμερα, στα Αγνώστου Ταυτότητος Αντικείμενα, (UFO), τα οποία ναΙ μεν απήλαυσαν αυτής της αναγνωριστικής επονομασίας, πλην όμως, λίγοι επίστευσαν σε αυτά και τα λοιδόρησαν οι πολλοί και επί παντός επιστητού ειδήμονες και καθοδηγητές της ανθρώπινης σκέψης.



Δεν είχε καθιερωθεί ακόμη ο όρος «ψεκασμένοι», -καθαρώς ελληνικής έμπνευσης και ετοιμολογίας-, όταν κάποιοι πριν από πολλά χρόνια, υποστήριξαν πως είχαν δει κάποια παράξενα υπερ-φωτιζόμενα και υπερκινητικά αντικείμενα στον Ουρανό, να κόβουν βόλτες προς πάσαν κατεύθυνσιν, να δημιουργούν προβλήματα στο ηλεκτρικό ρεύμα τεραστίων σε έκταση και πληθυσμό πόλεων, ακόμη και να απάγουν συνανθρώπους  και να τους μεταφέρουν σε άλλα αστέρια.

Το θέμα ήταν πως δεν τους απαξιούσαν, -σε όσα έλεγαν-, μόνον οι γύρω τους, αλλά και οι αρχηγοί των Κρατών της Γης, -αυτοί φυσικά οι οποίοι τα ξέρουν όλα, και όχι εκείνοι του τρίτου κόσμου, οι υπανάπτυκτοι νόες-, οι οποίοι και τους κόλλησαν την ταμπέλα των ευφάνταστων παραμυθάδων και τους κατέταξαν στην συνομοταξία των παρανοϊκών.



Μέχρι πριν λίγο, όμως. Γιατί εδώ και κάποια χρόνια, όλο και κάτι άρχισαν να ψελλίζουν και εκείνοι, και να που επί των ημερών μας, συνέβη και το «δονκιχωτικό» κυνηγητό «πακεταρισμένου αέρα», -αντί ανεμομύλων-, με εντολή της αμερικανικής Κυβέρνησης, η οποία πρώτα ανακάλυψε ένα κινεζικό μπαλόνι να αιωρείται στην Νότια Αμερική και ξεσηκώθηκε να αντιμετωπίσει τους εκ Διαστήματος εισβολείς, και δυο-τρείς ημέρες αργότερα «συνέλαβε», στα σύνορά της με τον Καναδά, να αιωρούνται κάτι πράγματα που έμοιαζαν με τετράγωνα κουτιά Αγνώστου Ταυτότητος και βεβαία πως επρόκειτο για επέκταση του  διαστημικού πολέμου από  Εξωγήϊνους κατά του περίβλεπτου πλανήτη μας διέταξε «πυρ ομαδόν» κατ’  αυτών και τα κατέστρεψε όλα για όλα.



Μέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε τί περιείχαν μέσα αυτά τα UFO, τα οποία καταρρίψανε. Εξωγήϊνους, όπως φοβήθηκε ο πλανητάρχης, μετεωρολόγους σταθμούς όπως ισχυρίστηκε η Κίνα, ή μηνύματα από τον Γαλαξία, για ένα «restart» των γήϊνων εγκεφάλων;

error: Content is protected !!