Τέταρτη ανέβηκε η Σαλαμίνα μετά τη δύσκολη νίκη στο Πέραμα Τέταρτη ανέβηκε η Σαλαμίνα μετά τη δύσκολη νίκη στο Πέραμα
Οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα δεν συνάδουν με τη βαθμολογική του θέση στο πρωτάθλημα, ούτε με την πενιχρή συγκομιδή του. Οι ερυθρόλευκοι... Τέταρτη ανέβηκε η Σαλαμίνα μετά τη δύσκολη νίκη στο Πέραμα

Οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα δεν συνάδουν με τη βαθμολογική του θέση στο πρωτάθλημα, ούτε με την πενιχρή συγκομιδή του. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο ασχέτως αν δεν συνδυάζεται με βαθμούς και μπορεί να έχασαν 5-4 από τη Σαλαμίνα στο Πέραμα, αλλά στάθηκαν πολύ καλά.

Η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία, παραμένοντας τελευταία με έναν βαθμό, όμως πάλεψε στα ίσια απέναντι στους νησιώτες του Διονύση Νικολακόπουλου που ανέβηκαν στην τέταρτη θέση μετά το τρίποντο που πήραν, φτάνοντας τους 24 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον πέμπτο Ερμή.



Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, για να σημειωθούν εννέα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο τέρματα σημείωσε ο Σινομάτι για τον Ολυμπιακό και από ένα οι Κοροβέσι και Ζελέκου. Στον αντίποδα, τρία γκολ έβαλε ο Πασσαλής για τη Σαλαμίνα και από ένα ο Τάνκα και ο Χατζηφωτίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 και 2-1, ο Ολυμπιακός το γύρισε σε 3-2, με τη Σαλαμίνα να ισοφαρίζει εκ νέου και ακολούθως να παίρνει το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς σε ισορροπία, ισοφαρίζοντας σε 4-4, για να ακολουθήσει κόκκινη στον Θανασάι, χαμένο δεκάμετρο του Τάνκα και το πέμπτο λυτρωτικό γκολ της Σαλαμίνας.



Οι νησιώτες παρουσιάζονται φέτος πολύ αποτελεσματικοί μακριά από το “Νίκος Γραμματικός” και αποτελούν επικίνδυνο αντίπαλο για κάθε ομάδα, ενώ για τον Ολυμπιακό πρέπει να τονιστεί πως αν το ρόστερ που έχει τώρα, ήταν από την αρχή μαζί, πολύ πιθανό η τύχη του στο πρωτάθλημα να ήταν διαφορετική.



error: Content is protected !!