ΚΑΠΩΣ ΦΡΕΣΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΠΩΣ ΦΡΕΣΚΑ ΔΙΕΘΝΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Από όσα συνέτρεξαν αυτές τις ημέρες της αργίας και της ξενοιασιάς, όπου πολλοί ξεχάσαμε την σκληρή πραγματικότητα, -και απομιμητές ντυθήκαμε... ΚΑΠΩΣ ΦΡΕΣΚΑ ΔΙΕΘΝΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Από όσα συνέτρεξαν αυτές τις ημέρες της αργίας και της ξενοιασιάς, όπου πολλοί ξεχάσαμε την σκληρή πραγματικότητα, -και απομιμητές ντυθήκαμε μασκαράδες και το γλεντήσαμε-, μαζεύω κάποια όχι και τόσο ευχάριστα συμβάντα, από το διεθνές ρεπερτόριο.

Πρόγκιξαν οι Γάλλοι αγρότες τον κ. Μακρόν, και μάλιστα πρόσωπο με πρόσωπο, καθότι η αγροτιά καλπάζει προς καταστροφή, αλλά και γενικότερα οι Γάλλοι κατά χιλιάδες διαδηλώνουν αιτούμενοι την έξοδο της πατρίδας τους από το ΝΑΤΟ.



Στην Ουκρανία, διαβάζω στον Τύπο, ο πλανητάρχης είχε την χαρά να συναντηθεί με τρείς προέδρους Ζελένσκι, αφού από τον φόβο των Ρώσων, τον υποδέχθηκαν τόσο ο πραγματικός, όσο και δύο σωσίες του.

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Γερμανία, ζήτησε να σταλούν όλα τα «ληγμένα» στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας, , -μετά τον σάλο που ξέσπασε-, πως δεν επρόκειτο για φάρμακα, αλλά για γάζες, βαμβάκια, και άλλα παρόμοια.

Η Χιλή «σφραγίζει» τα σύνορά της με Περού και Βολιβία, κατά των λαθρομετ αναστών. Η Πορογαλία επαναστατεί με διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας, ενώ στο Ελ Σαλβαδόρ ο Πρόεδρος Ναζίμπ Μπουκέλε, έθεσε σε εφαρμογή  το πρόγραμμα «Νόμος και Τάξη» για 40.000 εγκληματίας, ξεκινώντας από τους 2.000 πρώτους οι οποίοι προβλέπεται να δεινοπαθήσουν στο άμεσο μέλλον.



Η Κίνα, θα «δωρίσει» στην Ρωσία 100 εκτοξευτές ντρόουν «καμικάζι». Ενώ έκλεισε για λίγο το αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης γιατί στον ουρανό της, εμφανίστηκαν Αγνώστου Ταυτότητος Αντικείμενα.

Επιστρέφω στην Γαλλία, όπου 57χρονη έκοψε την γλώσσα βιαστή της, ενώ πανευρωπαϊκή έρευνα του Μεσογειακού Ινστιτούτου Ερευνητικής Δημοσιογραφίας, αποκαλύπτει πως μόνο το 2%, από όσους, διεθνώς, βιάζουν γυναίκες, φυλακίζονται.



Άλλες, πάλι, έρευνες, υποστηρίζουν πως ο πληθυσμός της Γης θα αυξάνεται μέχρι το 2050 και ιδιαίτερα σε Ινδίες και Κίνα. Μετά, θα πάρει την κατιούσα.

error: Content is protected !!