ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
του Μάνου ΔερτούζουΔημ. Συμβούλου Ενώ το μυαλό μας δεν μπορεί να φύγει από την τραγωδία των Τεμπών…. Είναι δύσκολο να μην απαντήσουμε στις προκλήσεις…... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

του Μάνου Δερτούζου
Δημ. Συμβούλου

Ενώ το μυαλό μας δεν μπορεί να φύγει από την τραγωδία των Τεμπών….

Είναι δύσκολο να μην απαντήσουμε στις προκλήσεις…

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!

Θα ψηφίζατε κάποιον ο οποίος θα έδινε στον ιδιώτη 15.000.000 για την ενεργειακή αναβάθμιση του οδοφωτισμού για 12 χρόνια , ενώ θα μπορούσε ο Δήμος μόνος του να κάνει το έργο με τα μισά χρήματα όπως υπήρξε μελέτη και είδε το φως της δημοσιότητας; (Άγγελος Χειρδάρης ο Μηχανικός που έκανε την μελέτη….δεν είδα να αντιδράσετε…)

Θα ψηφίζατε κάποιον ο οποίος θα έδινε 15 εκατομμύρια χωρίς να έχει μία άλλη μελέτη που να αποδείκνυε , ότι αυτό που κάνει είναι το επικερδές για τα συμφέροντα του Δήμου;

Θα ψηφίζατε κάποιον ο οποίος έκανε ένα διαγωνισμό , για την ολοκλήρωση της αποχέτευσης Αμπελακίων το 2023 με έκπτωση 1%, όταν το ίδιο έργο είχε πάρει έκπτωση πριν από 10 χρόνια 35%!!!!

Θα ψηφίζατε κάποιον ο οποίος ενέκρινε αίτηση επιχειρηματία για περίφραξη οικοπέδου, το οποίο οικόπεδο είναι Αρχαιολογικός χώρος και Δημόσια Αναδασωτέα έκταση;

Πολλά θα ψηφίζατε κάποιον μπορούμε να πούμε…….σταματάμε εδώ προς το παρόν.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!

Το μαύρο δε μπορεί να γίνει άσπρο.

Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο….

error: Content is protected !!