Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη  Για μία ακόμη φορά το τραπεζικό σύστημα, απειλείται με κατάρρευση. Δύο τεράστιες τραπεζικές Αυτοκρατορίες κατέρρευσαν και μία τρίτη, φημολογείται πως,... Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

 Για μία ακόμη φορά το τραπεζικό σύστημα, απειλείται με κατάρρευση.

Δύο τεράστιες τραπεζικές Αυτοκρατορίες κατέρρευσαν και μία τρίτη, φημολογείται πως, βαίνει προς κατάρρευση και αυτή, ίνα τριτώσει το κακό.

Ωστόσο, ο πλανητάρχης Μπάϊντεν υπόσχεται να ξεπεραστούν τα πάντα με την βοήθειά του και οι Τράπεζες αυτές να ορθοποδήσουν εκ νέου, με την μικρή μόνο διαφορά ότι δεν θα αποζημιωθούν οι επενδυτές, ήτοι ό,τι είχαν-είχαν και ό,τι έχασαν-έχασαν.



Στην Ελλάδα, όπου οι Τράπεζες, -και ο Θεός να τις φυλάει!-, είναι ακόμη ανθηρές, αισθάνονται να πατούν γερά στα πόδια τους και καλούν και πάλι τους Έλληνες να λάβουν ξανά δάνεια από αυτές, με ευνοϊκούς όρους, λες και αυτά τα δάνεια μόνο μέλημά τους έχουν, τους «ευνοϊκούς» όρους.

Μήπως ευνοϊκοί όροι, δεν ήσαν και εκείνοι, οι οποίοι οδήγησαν στις σημερινές εξώσεις των ελλήνων δανειοληπτών και μάλιστα από τρίτους, στους οποίους οι ευνοϊκές Τράπεζες πούλησαν τα χρέη τους;



Ιδιαίτερα δε με τον παγκόσμιο πληθωρισμό, τις διεθνείς Τράπεζες να γκρεμίζονται, και τους επενδυτές, δανειολήπτες και καταθέτες να τραβάνε τα μαλλιά τους, σαν κάπως επιβαρυμένη, φαντάζομαι την κατάσταση.

Καλό είναι να προοδεύεις στην ζωή με τον κόπο σου και όχι με δάνεια.

Γιατί απεδείχθη πως αυτά, σε μπελάδες σε βάζουν  και χάνεις και τα σπίτια και τον μπούσουλα της ζωής σου.

error: Content is protected !!