ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΙ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τραπεζικό «κραχ» στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με τρεις Τράπεζες να καταρρέουν και άλλες, πιθανώς, να ακολουθούν, δημιουργώντας ένα επίσης πιθανόν... ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΙ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τραπεζικό «κραχ» στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με τρεις Τράπεζες να καταρρέουν και άλλες, πιθανώς, να ακολουθούν, δημιουργώντας ένα επίσης πιθανόν «κραχ», το οποίο θα μπορούσε πολλά να στοιχίσει στην παγκόσμια Οικονομία.

Ωστόσο, ουδόλως ανησυχεί ο Πλανητάρχης, και παραμένει σταθερός στην διακυβέρνηση του πλανήτη, δηλώνοντας πως αυτός θα προστατεύσει την Ανθρωπότητα από το τυχόν επαπειλούμενο «κραχ», στηρίζοντας τις Τράπεζες αυτές, έστω και αν πτωχεύσουν όλοι όσοι τις στηρίζουν με τις επενδύσεις και καταθέσεις τους, αφού άλλωστε έτσι ορίζει ο νόμος περί πτώχευσης Τραπεζών.



Είναι, άλλωστε, γεγονός ότι όποιος έχει οικονομικές συναλλαγές, πάντα κινδυνεύει να χάσει, αν η τύχη δεν τον ευνοεί να κερδίσει.

Πάντως, έστω και αν πολλοί ανησύχησαν σε όλο τον κόσμο, -και δημιουργήθηκαν και αναταράξεις σε όλο τον κόσμο-, και το Χρηματιστήριο της Κίνας, ε, η Ευρώπη επιχαίρει ότι κρατά ψηλά το κεφάλι.



Οι ευρωπαϊκές Τράπεζες, ουδόλως κινδυνεύουν, όπως διαβεβαίωσε αρμοδίως ανώτατο στέλεχος της Κομισσιόν και καλό είναι να μην ανησυχούμε εμείς και να κοιμόμαστε παντελώς ήσυχοι.

Αν τώρα, κάποιοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, -ως συνήθως γίνεται-, ας  μην δίνουμε σημασία.



 Όλα καλά θα πάνε.

Ο καιρός της επαλήθευσης άλλωστε, εγγύς.

error: Content is protected !!