Τα “φιλικά” ροζέ από το ΟΙΝΟΥ ΡΟΕΣ Τα “φιλικά” ροζέ από το ΟΙΝΟΥ ΡΟΕΣ
Τα ροζέ ταιριάζουν με πολλά φαγητά. Τα ροζέ είναι κατά κανόνα κρασιά “φιλικά”! Θεωρούνται ευέλικτα γιατί είναι κάτι ανάμεσα στο κόκκινο και το λευκό.... Τα “φιλικά” ροζέ από το ΟΙΝΟΥ ΡΟΕΣ

Τα ροζέ ταιριάζουν με πολλά φαγητά.

Τα ροζέ είναι κατά κανόνα κρασιά “φιλικά”!

Θεωρούνται ευέλικτα γιατί είναι κάτι ανάμεσα στο κόκκινο και το λευκό. Δηλαδή, δεν έχουν τόσο ένταση όσο ένα τανικό κόκκινο, που γεμίζει το στόμα αλλά έχουν περισσότερο βάθος από ένα ελαφρύ λευκό κρασί.

Αυτό το ευέλικτο προφίλ σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να συνδυάσετε ένα ροζέ κρασί με το φαγητό σας, όποιο κι αν είναι αυτό (ψάρι, λαχανικά, κοτόπουλο, ψητά, σπαγγέτι μπολονέζ, ξηρούς καρπούς κ.ο.κ.).

Απλά φροντίστε να σερβίρετε το ροζέ σας δροσερό στο τραπέζι.

Στο κατάστημα μας ΟΙΝΟΥ ΡΟΕΣ θα βρείτε αρκετές ποικιλίες χύμα εξαιρετικών ροζέ κρασιών, από Καρδίτσα, Νάουσα,Ζίτσα, Νεμέα, Λήμνο, Τύρναβο (ξηρά, ημίξηρα, ημίγλυκα)!

Πρόταση της εβδομάδας: Βιολογικό Τυρνάβου ροζέ, ημίξηρος οίνος, απ’τις ευγενικές ποικιλίες Μοσχάτο,Σαρντονέ και Μερλό (ελαφρόπιοτο, μαλακό και φρέσκο, στους 11°alc, συνοδεύει άριστα σπαγγέτι μπολονέζ, πίτσα, φαγητά με ελαφρές σάλτσες, μαλακά τυριά,κλπ)!

Σερβίρεται στους 9-11°C! Στην υγειά σας!

error: Content is protected !!