Τα φοβερά παιδιά του Γ.Σ.Σαλαμίνας Στίβος απέδειξαν για μια ακόμη φορά τα πόσα πολλά μπράβο αξίζουν Τα φοβερά παιδιά του Γ.Σ.Σαλαμίνας Στίβος απέδειξαν για μια ακόμη φορά τα πόσα πολλά μπράβο αξίζουν
Τα φοβερά παιδιά του Γ.Σ.Σαλαμίνας Στίβος απέδειξαν για μια ακόμη φορά τα πόσα πολλά μπράβο αξίζουν με την παρουσία τους σήμερα στο Εθνικό στάδιο... Τα φοβερά παιδιά του Γ.Σ.Σαλαμίνας Στίβος απέδειξαν για μια ακόμη φορά τα πόσα πολλά μπράβο αξίζουν

Τα φοβερά παιδιά του Γ.Σ.Σαλαμίνας Στίβος απέδειξαν για μια ακόμη φορά τα πόσα πολλά μπράβο αξίζουν με την παρουσία τους σήμερα στο Εθνικό στάδιο Ελευσίνας στους φιλικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Α.Ο. Στίβος Ελευσίνας.

3 μετάλλια στο μήκος Μήκος,

1 μετάλλιο στα 300 μέτρα ,

1 μετάλλιο στα 400 μέτρα ,

2 μετάλλια στα 80 μέτρα και πολύ καλές επιδόσεις και στους μικρούς Μας.

Παρουσία της προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφίας Σακοράφα, του Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη και της φωνής του στίβου στην τηλεόραση κ.Τσώνη Νίκου αλλά και του προπονητή των επιτυχιών Κώστα Βογιατζάκη έγινε μια πολύ όμορφη γιορτή.

Συγχαρητήρια στην ομάδα στίβου της Ελευσίνας και στη παλιά πρωταθλήτρια Φλώρα Ρεντούμη και τους υπόλοιπους για τους αγώνες!!!

Τελειώνοντας, σήμερα είχαμε 3 ΝΕΑ ονόματα της ομάδας μας στο βάθρο με μετάλλιο με την ΔΕΣΠΟΤΆΚΗ Νίκη,την ΠΙΤΣΙΚΑΛΗ Στέλλα και την ΜΑΡΚΟΥΛΗ Αλεξάνδρα αποδεικνύοντας έτσι στην 2η σεζόν χωρίς γήπεδο στίβου (μέχρι να φτιαχτεί το κεντρικό μας στάδιο) ότι ο σύλλογος μας έχει πολυπρόσωπη επιτυχία και συνέχεια δημιουργεί νέα παιδιά με διακρίσεις. Μετάλλια που ξεκίνησαν από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές Μας αλλά και στους ανθρώπους του συλλόγου μας!

Υ.Γ. Μαζί μας και ο Μπομπ Σφουγγαράκης με την Ντόρα!!!!

error: Content is protected !!