ΠΟΤΕ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΛΑΙΣ ΠΟΤΕ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΛΑΙΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Μεγάλη επιστημονική ανακάλυψη. Σκύλοι ράτσας «ρακούν», μετέδωσαν στον άνθρωπο τον κορωνοϊό. Τους τον είχαν «κολλήσει» άλλα ζώα, τα οποία είχαν... ΠΟΤΕ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΛΑΙΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Μεγάλη επιστημονική ανακάλυψη. Σκύλοι ράτσας «ρακούν», μετέδωσαν στον άνθρωπο τον κορωνοϊό. Τους τον είχαν «κολλήσει» άλλα ζώα, τα οποία είχαν μολυνθεί από κάποια αγνώστου ταυτότητος πετούμενα.

Εν όψει της 25ης Μαρτίου και του τηρουμένου μεθ’ ευλαβείας εθίμου, το κιλό ο μπακαλιάρος, αγγίζει τα 23 ευρώ.



Στην Νέα Ιωνία Βόλου, περνά λεωφορειόδρομος μέσα από την αυλή Λυκείου, όπου βρίσκεται και ο χώρος γυμναστικής των μαθητών.

Αναστέλλεται η είσπραξη για όσους την γλύτωσαν από  το πρόστιμο των 100 ευρώ, αφού πρώτα είχαν γλυτώσει το εμβόλιο, αλλά όχι και την άμεση  ποινή του Υπουργού Υγείας. Προφανώς θα το εισπράξουν μετά τις εκλογές, αν με το καλό έχουμε την ίδια Κυβέρνηση.

Λεφτά υπάρχουν. Γλεντζέδες στα Χανιά κουβάλησαν δύο μπιντέδες και δύο βαλίτσες γεμάτες πεντοχίλιαρα, -ευτυχώς κάλπικα!-, που τα ξέπλυναν καίγοντάς-τα μέσα σε αυτούς, σε νυχτερινό κέντρο και  στο κέφι -ή πάνω στην αγανάκτησή τους. Δεν έγινε γνωστό το «γιατί» ακριβώς.



Κάτι πρέπει να γίνει με τα σιντριβάνια στις πλατείες. Γιατί κινδυνεύουν ζωές. Υπερήλικας πήγε να υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό μας, προχθές, στο Μαρούσι, όπου εκείνος περιόδευε, σκόνταψε στο τοιχίο τού συντριβιανιού και έπεσε μέσα.

Πωλείται τελικά η ΕΥΔΑΠ σε ιδιώτες, διαμαρτύρονται οι πολίτες, κανείς δεν ακούει και όταν μας στοιχίζει πανάκριβο το ύδωρ, να δω πώς θα διαλύουν τις καταχρηστικές απεργίες και διαδηλώσεις.



Κι άλλο επιστημονικό επίτευγμα. Ο καθηγητής γενετικής Κουτσοχίκο, έθεσε τα θεμέλια της επίτευξης να μπορούν σε λίγα χρόνια να τίκτουν και οι άντρες, οπότε ο υπερπληθυσμός θα θριαμβεύσει.

Προς το παρόν, αποδεικνύεται πως στην Ελλάδα, ευδοκιμούν οι εξηνταπεντάρηδες και επάνω, και φθίνουν τα νεογέννητα. Αντιθέτως σε λίγο ούτε από εξηνταπέντε και άνω θα υπάρχουν, ούτε και από νεογέννητα και κάτω…

error: Content is protected !!