«Του Έρωτα και της Ζωής» μία μουσικοχορευτική παράσταση που ήρθε και στην Σαλαμίνα «Του Έρωτα και της Ζωής» μία μουσικοχορευτική παράσταση που ήρθε και στην Σαλαμίνα
της Λίλυ Νούραη Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 2019 και συγκεκριμένα στο Θέατρο «Studio Κυψέλης, για μία σειρά παραστάσεων, τις οποίες διέκοψε... «Του Έρωτα και της Ζωής» μία μουσικοχορευτική παράσταση που ήρθε και στην Σαλαμίνα

της Λίλυ Νούραη

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 2019 και συγκεκριμένα στο Θέατρο «Studio Κυψέλης, για μία σειρά παραστάσεων, τις οποίες διέκοψε ο Covid19 και κατόπιν στο Αμφιθέατρο του Λαϊκού Πανεπιστημίου Αθηνών, ώσπου προχθές έκανε πρεμιέρα και στην Σαλαμίνα.



Ποίηση γεμάτη έρωτα, μουσική, τραγούδι, χορός, υπέροχες παρλάτες, διάνθιζαν την παράσταση με τίτλο «Του Έρωτα και της Ζωής» σε κείμενα και σκηνοθεσία Ντίνου Κουμπάτη και μία πλειάδα ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών, με χορογραφίες της Ρούλας Μπεγνή-Μεϊμάρογλου.

Όλοι ένα κράμα θεατρικής ερμηνείας, απέδωσαν τα μέγιστα και καθήλωσαν το κοινό, σε μία παράσταση μορφής θεατρικού «βωντεβίλ», στο οποίο έδωσαν περισσότερη ζωντάνια οι ήχοι και ο φωτισμός του Αλέξανδρου Ανδρέου.

Στην παράσταση, εκτός των ηθοποιών, οι οποίοι στελεχώνουν «Το Θέατρο της Κούλουρης», υπήρχε και η συμμετοχή φοιτητών του Τμήματος Θεατρικής Αγωγής του Λαϊκού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ο Ντίνος Κουμπάτης είναι Συντονιστής Καθηγητής.

Με αλφαβητική σειρά, οι ερμηνευτές που έλαβαν μέρος με απαράμιλλες ερμηνείες τόσο στην πρόζα, όσο και στο χορό και το τραγούδι, ήταν: Ιβόνη Αραβανή, Αναστασία Βασιλείου, Γιώργος Βάσσος, Παντελής Γαρείος, Ηλίας Γκατζονίδης, Μπέρτι Καπλάνη, Ντίνος Κουμπάτης,  Γιώργος Μελλές, Μαρία Μπεγνή, Μαίρη Περδικούρη, ΜίτσηΧριστοδούλου και Κωνσταντίνα Βαληράκη, Κώστας Γιαννόπουλος, Νεοκλής Δακορώνιας, Θόδωρος Καναβάρης, Μπουκουρί Μπέλλο και Μυρσίνη Ράντου.



Εξαιρετικά υπέροχος ήταν ο νεαρούλης Έρωτας, τον οποίον ερμήνευε ο ενδεκάχρονος Άγγελος Βριώνης   και με το …τόξο και τα βέλη του σαγήνεψε τους θεατές.

Ήταν ένα έργο με παλμό, ρυθμό και κίνηση και το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.



Μία παραγωγή του Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας, την οποία απέδωσε και χάρισε στο κοινό «Το Θέατρο της Κούλουρης», το οποίο εφέτος γιορτάζει τα είκοσι πέντε χρόνια ζωής και δημιουργίας του, ανεβάζοντας παραστάσεις στον τόπο καταγωγής του, στην Σαλαμίνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, επιβραβευμένο πλείστες όσες φορές, τόσο στην χώρα μας, όσο και στην αλλοδαπή.

Το ίδιο έργο, θα παρουσιαστή σε επανάληψη και στο Αμφιθέατρο του Λαϊκού Πανεπιστημίου Αθηνών, στις 27 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

                                                                                         

error: Content is protected !!