Με Μαρία Μπεγνή και Παντελή Γαρείο «Το γράμμα μιάς Άγνωστης» σε σκηνοθεσία Χρήστου Μυλωνά Με Μαρία Μπεγνή και Παντελή Γαρείο «Το γράμμα μιάς Άγνωστης» σε σκηνοθεσία Χρήστου Μυλωνά
της Λίλυ Νούραη Με δύο δυνατούς πρωταγωνιστές του, «Το Θέατρο της Κούλουρης» συνεχίζει τις παραστάσεις του για το 2023, την Δευτέρα 29 Μαΐου ,... Με Μαρία Μπεγνή και Παντελή Γαρείο «Το γράμμα μιάς Άγνωστης» σε σκηνοθεσία Χρήστου Μυλωνά

της Λίλυ Νούραη

Με δύο δυνατούς πρωταγωνιστές του, «Το Θέατρο της Κούλουρης» συνεχίζει τις παραστάσεις του για το 2023, την Δευτέρα 29 Μαΐου , στις οκτώ και μισή το βράδυ, στο Θέατρο «Δημήτρης Μπόγρης» στο Δημαρχείο Σαλαμίνας.

Με σκηνοθεσία του διακεκριμένου Σαλαμίνιου σκηνοθέτη Χρήστου Μυλωνά, παρουσιάζει σε θεατρική διασκευή Ντίνου Κουμπάτη, το αθάνατο αριστούργημα του Στέφαν Τσβάϊχ «Το γράμμα μιάς Άγνωστης».

Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο όχι μόνο είναι παγκοσμίως γνωστό, αλλά και έχει γνωρίσει θριαμβική επιτυχία, όπου και αν έχει παρουσιαστεί, σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Το έργο αυτό, επέλεξε «Το Θέατρο της Κούλουρης», για να θεμελιώσει την νέα δημιουργική του περίοδο, κλείνοντας 25 χρόνια ενεργούς δράσης με βάση την Σαλαμίνα και παραστάσεις στην Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, αλλά και στο εξωτερικό, μετέχοντας σε διεθνή Φεστιβάλ Θεάτρου και αποκομίζοντας πολλά ελληνικά και διεθνή βραβεία.



Ένα γράμμα, το οποίο φτάνει απρόσμενα στα χέρια ενός διάσημου άντρα, ο οποίος παράλληλα αποτελεί και έναν «μπον-βιβέρ» και «Δον-Ζουάν», αποτελεί την χαριστική βολή γι’ αυτόν, γραμμένο από μία γυναίκα, η οποία τον αγάπησε με πάθος, δημιούργησε ερωτική σχέση μαζί του, και κρύβεται πίσω από μία συνταρακτική ανωνυμία.                                           

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό μυστικό και ένα μυστήριο, κρύβει το γράμμα αυτό, το οποίο θα συνταράξει τον άντρα και θα λυτρώσει την γυναίκα, η οποία θα του το αποκαλύψει.



Τους ρόλους τής μοιραίας γυναίκας και του γοητευτικού άντρα, ερμηνεύουν βραβευμένοι ηθοποιοί, -του Θεάτρου της Κούλουρης-, Μαρία Μπεγνή και ο Παντελής Γαρείος, ενώ ένα «περαστικό» ρόλο συμπληρώνει ως «γκεστ σταρ», ο Ντίνος Κουμπάτης.

Πέραν της δυναμικής σκηνοθεσίας του Χρήστου Μυλωνά, την μουσική του έργου έχει γράψει ο Μιχάλης Σούμας και η χορογραφία είναι της Ρούλας  Μπεγνή – Μεϊμάρογλου. Το αφαιρετικό σκηνικό έχει εμπνευσθεί η Ειρήνη Κρουστάλλη-Παπασωτηρίου και η τεχνική επιμέλεια και φωτισμοί είναι του Αλέξανδρου Ανδρέου.



Τέλος, η παραγωγή της παράστασης, η οποία στην συνέχεια θα παρουσιαστεί για σειρά παραστάσεων και στην Αθήνα, είναι του Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας.

Για την παράσταση, την αφιερωμένη στον μοιραίο έρωτα των μεγάλων ποιητών μας Μαρίας Πολυδούρη και Κώστα Καρυωτάκη, η οποία θα ανέβει στις 29 του ίδιου μήνα, θα μιλήσουμε σε επόμενο σημείωμά μας.

                          

error: Content is protected !!