ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πρωταπριλιάτικο ψέμα, θα έλεγε κάποιος, αλλά οι πολλών και ποικίλων ειδών μετωπικές συγκρούσεις, στην χώρα μας, είναι πολλές και μάλιστα... ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πρωταπριλιάτικο ψέμα, θα έλεγε κάποιος, αλλά οι πολλών και ποικίλων ειδών μετωπικές συγκρούσεις, στην χώρα μας, είναι πολλές και μάλιστα εν όψει κοινοβουλευτικών εκλογών.

Ακόμη και οι απλοί πολίτες, οι οποίοι ουδόλως ενδιαφέροντα περί των πολιτικών, συνδικαλιστικών και άλλων τεκταινομένων, διαπράττουν, -μεταξύ τους-, προσωπικές μετωπικές συγκρούσεις, αλλά και άλλες τούς βρίσκουν άθελά τους εν τη πορεία του βίου τους, όπως σε μετωπικές συγκρούσεις τρένων, ιδιωτικών δικύκλων και τετρακύκλων,  ακόμη και όταν πέφτουν οροφές λεωφορείων επί των μετώπων τους.



Ουδαμού είμαστε ασφαλείς τις τελευταίες δεκαετίες και η κατάσταση των επί των μετώπων μας  επιπτώσεων, όλο και χειροτερεύει.

Μετωπικές μεταξύ πολιτικών κομμάτων, μετωπικές διαμαρτυρομένων για το κόστος ζωής, για την απαξίωση των υγειονομικών υπηρεσιών, για την ολοένα χαμηλότερη παροχή παιδείας, για φτωχοποίηση, για πληθωρισμό,  για ακρίβεια, για κατασχέσεις ακόμη και πρώτης κατοικίας, αντιμέτωπη η χώρα μας στις διεθνείς της σχέσεις, για εγκληματικότητα, με ένα αβέβαιο μέλλον, για τόσα και τόσα καθημερινώς που τεκταίνονται γύρω μας ή μπροστά στα μάτια μας και που τελικά τα αντιμετωπίζουμε με καρτερία.



Ακόμη και εκεί που περπατάμε, στις λακκούβες των δρόμων, συχνά σκοντάφτομε ή πέφτουμε μέσα και το μέτωπό μας αντιμετωπίζει καρούμπαλα, καθώς και εξαρθρώσεις άλλα μέλη του σώματός μας υφίστανται τις επιπτώσεις..

Μία Ελλάδα, εν ολίγοις, αντιμέτωπη με πολλά μέτωπα που καλείται να αντιμετωπίσει.

error: Content is protected !!