ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Καλά πάει ο κόσμος μας. Πριν από όλα, η πρόοδος επί της τεχνητής νοημοσύνης. Υπογράψτε: « Άριστα». ‘Ένα ακόμη επίτευγμά... ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Καλά πάει ο κόσμος μας. Πριν από όλα, η πρόοδος επί της τεχνητής νοημοσύνης. Υπογράψτε: « Άριστα».

‘Ένα ακόμη επίτευγμά της, πριν λίγες ημέρες, κατορθώνοντας να αναπαράγουν, -δήθεν-, τα λεχθέντα και γραφθέντα υπό αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων και επιστημόνων. Με Αμερικανούς ερμηνευτές και σε πλήρη αγγλική γλώσσα, κάτι σαν τις παλιές ιστορικές κινηματογραφικές ταινίες, όπου οι αρχαίοι Έλληνες, Ρωμαίοι, Αιγύπτιοι και Παλαιστίνιοι μιλούσαν, επίσης απταίστως την αγγλική. Διαγράψτε, το «Άριστα».



Τέτοια τεχνητή νοημοσύνη, που δεν κατάλαβαν το πώς στις ΗΠΑ, έκλεψαν ή διέρρευσαν τα μυστικά αρχεία του Λευκού Οίκου και βγήκαν στα «φόρα» διαβαθμισμένα έγγραφα, απόρρητα και  αυστηρώς μη διαβιβαζόμενα, προκειμένου ουδείς στον κόσμο να μάθει τα μυστικά τους.

Στην ίδια χώρα, οι δύο μοναδικές και επαναλαμβανόμενες υποψηφιότητες για τον Λευκό, φαίνεται να είναι, -κατόπιν προσωπικών τους δηλώσεων-, αυτές του υπόδικου. Καλώς ή κακώς Τραμπ, και του αειθαλέστατου Μπάϊντεν.

Εντωμεταξύ, ο πληθωρισμός φαίνεται να κατέβηκε στην χώρα μας, αλλά ανεβαίνουν συνέχεια οι τιμές παντού και οι καταστηματάρχες της Βορείου Ελλάδος κλαίνε την μοίρα τους γιατί οι πελάτες τους βρίσκουν καλύτερες τιμές σε Βουλγαρία και Σκόπια, οπότε και  τα προτιμούν για τις αγορές τους.



Η Ρωσία, εξαπέλυσε στους αιθέρες  διηπειρωτικό  πύραυλο, ο οποίος έχει την δυνατότητα και πυρηνικού χτυπήματος, αν και όποτε της χρειαστεί.

Πολεμικά πλοία οργώνουν τις θάλασσες, έρχονται στην Μεσόγειο, πάνε κατά Κίνα, παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα, καθώς πολεμικές εστίες είναι έτοιμες να ανοίξουν, ή ανοίγουν παντού.

Για έξι μήνες, η ιταλική Κυβέρνηση απαγορεύει την είσοδο μεταναστών στα εδάφη της, καθώς  πέντε εκατομμύρια, Αφρικανοί και άλλοι,  έχουν εισχωρήσει στα εδάφη της, -ήτοι το 10% του συνολικού πληθυσμού της.



Αντιδράσεις Μακρόν προς ΗΠΑ, κλείσιμο ματιού προς Ανατολή, και οι αντιδράσεις του γαλλικού λαού προς αυτόν συνεχίζονται με βίαια στους δρόμους επεισόδια.

Ξηλώνονται μαζί με τα πεζοδρόμια στην Αθήνα προς χάριν του «μεγάλου περιπάτου». και οι πρόσφατα τοποθετημένοι τροπικοί φοίνικες. Στην θέση τους θα φυτευτούν πλατάνια, να δροσίζουν με την άπλετη παχιά σκιά τους, το καλοκαίρι τους ευτυχείς περιπατητές.Τέσσερεις γήινους θα κλείσει η NASA, σε ένα σπίτι, -δήθεν-, του Άρη, όχι στον ομώνυμο πλανήτη, αλλά στο Χιούστον του Τέξας. Τρεις μήνες θα μείνουν εκεί μέσα, υφιστάμενοι τις συνθήκες διαβίωσης και επιβίωσης στον κοντινό μας πλανήτη, πριν κάποτε το επιχειρήσει και επ’ αυτού.

error: Content is protected !!