ΟΙ ΚΟΤΕΣ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Μυθεύεται πως, τα πιο παράδοξα πράγματα του κόσμου μας, στην Ελλάδα συμβαίνουν. Και ως τόσο, κατά πόσον θα μπορούσε να... ΟΙ ΚΟΤΕΣ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Μυθεύεται πως, τα πιο παράδοξα πράγματα του κόσμου μας, στην Ελλάδα συμβαίνουν. Και ως τόσο, κατά πόσον θα μπορούσε να απέχει ο μύθος από την πραγματικότητα;

Προσφάτως, οι Ξενοδόχοι  στην  χώρας μας, και ιδιαίτερα σε πολύ «σνομπ» τουριστικές περιοχές, διαμαρτυρήθηκαν γιατί μέσα στις πόλεις και πλησίον των εγκαταστάσεών τους, διατηρούνται κοτέτσια με κότες, των οποίων η θέα απάδει των εκλεκτικών οφθαλμών των ευγενών τουριστών μας.



Η Κυβέρνηση, άμεσα, -και προκειμένου να ευχαριστήσει ιδιοκτήτες και ευαίσθητους οφθαλμούς περιηγητών-, απαγορεύει από τούδε και στο εξής εκτροφή πουλερικών σε τέτοιες περιοχές.

Τώρα, οι Ξενοδόχοι, ικανοποιημένοι μεν, συνεχίζουν να ψάχνουν δε, να βρουν και προσωπικό ανάμεσα σε άνω των 52 ετών, να εξυπηρετεί αυτούς τους τουρίστες, καθώς οι νέοι γυρίζουν την πλάτη σε εργασία με χαμηλές ανταμοιβές.



Παράλληλα, διαβάζω πως σε όλα τα νησιά μας, καθημερινώς καταγράφονται παραιτήσεις ιατρών από κρατικά νοσοκομεία, -άγνωσται αι βουλαί ιατρών-, αποδιοργανώνοντάς-τα, ενώ και στο Ασκληπιείο της Βούλας, ετελεύτησε προχθές 52άχρονος «σεκιουριτάς» βάρδιας, εν τω μέσω της νυκτός, επειδή το αιμοδυναμικό τμήμα τού εν λόγω μεγάλου νοσοκομείου, το οποίο εξυπηρετεί τα νότια προάστια της Αττικής, στερείται αναλόγου προσωπικού και λειτουργεί μόνο ορισμένες ημέρες, κατά την νύχτα.



Άντε λίγο οι κότες, άντε λίγο και οι υπάλληλοι που δεν βρίσκονται πλέον εύκολα, άντε και τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία για ώρα ανάγκης, δύσκολα βλέπω να μας εμπιστεύονται του λοιπού ευαίσθητοι τουρίστες.

error: Content is protected !!