Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνας – Κωπηλασία Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνας – Κωπηλασία
Με εξαιρετικές επιδόσεις της ομάδας του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Σαλαμίνας ολοκληρώθηκαν οι 4 αγωνιστικές μέρες του 89ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό... Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνας – Κωπηλασία

Με εξαιρετικές επιδόσεις της ομάδας του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Σαλαμίνας ολοκληρώθηκαν οι 4 αγωνιστικές μέρες του 89ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στις 20-23 Απριλίου.

Με 7 αθλητές η ομάδα του ΝΑΟΣ κατάφερε να συλλέξει δύο αργυρά μετάλλια στο αγώνισμα του Σκιφ Εφήβων και στο αγώνισμα του Σκιφ Ανδρών U23 με τον Δημήτρη Παπάζογλου.



Αξιοσημείωτη θέση στον Β τελικό του διπλού Σκιφ εφήβων έλαβαν οι Κυριακούλιας Ταξιάρχης και Τσυπλάκωβ Ηλίας.

Επίσης ο αθλητής μας Δημήτρης Παπάζογλου καταφερε να αποκτήσει την 4 θέση στον μεγάλο τελικό στην κατηγορία των Ανδρών.



Τέλος το τετραπλό Σκιφ με τους Μπεγνή Δημήτρη, Σοφρά Γιώργο, Βασιλακάκη Κυριάκο και Λέζο Παναγιώτη δεν κατάφερε να αγωνιστεί.Όλες οι προσπάθειες ήταν εξαιρετικές αλλά και πολλά υποσχόμενες! Συγχαρητήρια σε όλους!



Τα λέμε σύντομα καθώς η επόμενη αγωνιστική συνάντηση με διοργανώτρια την ΕΚΟΦΝΣ είναι για τις κατηγορίες Ανάπτυξης στην Καστορια 1-2 Ιουλίου και για την κατηγορία Παίδων – Κορασίδων η Β φάση του Π. Π. Κ. στα Γιάννενα 15-16 Ιουλίου.

error: Content is protected !!