Αλλάζουν όλα: Με 13 ομάδες τη νέα σεζόν η Stoiximan Futsal Super League Αλλάζουν όλα: Με 13 ομάδες τη νέα σεζόν η Stoiximan Futsal Super League
Αλλάζουν όλα τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποφάσισε η Ένωση, θα αυξηθούν οι ομάδες την σεζόν 2023-24... Αλλάζουν όλα: Με 13 ομάδες τη νέα σεζόν η Stoiximan Futsal Super League

Αλλάζουν όλα τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποφάσισε η Ένωση, θα αυξηθούν οι ομάδες την σεζόν 2023-24 και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 13 από 10 που ήταν μέχρι τώρα.Αυτό σημαίνει πως θα μετέχουν στη χρηματοδότηση από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος ακόμα τρία σωματεία. Ήταν επιθυμία πολλών ομάδων και η διοίκηση θα την υλοποιήσει, προβαίνοντας και στις απαραίτητες αλλαγές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Πέρα από τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό που πήρε την απευθείας άνοδο από το Final Four, θα προβιβαστούν οι Τράχωνες Αλίμου, η Λαμία και η Υπεροχή Τρικάλων που τερμάτισαν στις τρεις επόμενες θέσεις.Επιπλέον, εξασφαλίζει την παραμονή του ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής, αφού δεν θα διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου/παραμονής με τους Τράχωνες. Θυμίζουμε ότι υποβιβάστηκε απευθείας ο Ολυμπιακός Futsal.

Πλέον, μένει να αποφασιστεί και το format του πρωταθλήματος. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι εφόσον θα έχουμε μονό αριθμό, μια ομάδα θα έχει ρεπό κάθε αγωνιστική.Ένας από τους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση, είναι και η αύξηση των ομάδων στη Futsal League, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ, που δημιούργησε μια… συμφόρηση στους ομίλους. Γι’ αυτό και η ΠΕΠΣΣ προχωράει άμεσα στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, με την ελπίδα να γίνει ακόμα πιο θελκτικό και ανταγωνιστικό.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!