Μια σκαλωσιά η «αντισεισμική θωράκιση» στο λύκειο Αμπελακίων Μια σκαλωσιά η «αντισεισμική θωράκιση» στο λύκειο Αμπελακίων
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Την τραγική κατάσταση των σχολείων της Σαλαμίνας αντίκρισε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κατηφέ, υποψήφιο βουλευτή στη... Μια σκαλωσιά η «αντισεισμική θωράκιση» στο λύκειο Αμπελακίων

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Την τραγική κατάσταση των σχολείων της Σαλαμίνας αντίκρισε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κατηφέ, υποψήφιο βουλευτή στη Β’ Πειραιά και τη Μαρία Παπαλευθερίου, δημοτική σύμβουλο και εκ νέου υποψήφια δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο Βασιλικών και το γυμνάσιο-λύκειο Αμπελακίων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αίθουσα των διδασκόντων στο λύκειο Αμπελακίων, όπου υπάρχουν υποστυλώματα σαν αντισεισμική θωράκιση, παρότι ο Δήμος έχει, από ό,τι λέει, μελετήσει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για μαθητές και εκπαιδευτικούς!

Μεταξύ των προβλημάτων, στα οποία αναφέρθηκαν και οι ίδιοι εκπαιδευτικοί, είναι πως για όλο το συγκρότημα υπάρχουν κοινές τουαλέτες κοριτσιών και αγοριών. Επίσης, η λύση που δόθηκε στο πρόβλημα της σκάλας του κτιρίου, είναι απλά να καταργηθεί.

Από τη μεριά τους οι υποψήφιοι του ΚΚΕ τόνισαν, πως η συνεχής υποβάθμιση των σχολείων, της Παιδείας συνολικά, είναι κατεύθυνση και της σημερινής κυβέρνησης ΝΔ και όλων των προηγουμένων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, στον βωμό του κέρδους.

Άλλωστε και στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, στο έγκλημα στα Τέμπη, έχουν αποδείξει πως τα κέρδη τους είναι πάνω από τη ζωή μας. Αυτά πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο και στις επερχόμενες εκλογές, να ενισχυθεί το ΚΚΕ και οι αγώνες του, να δυναμώσει το λαϊκό κίνημα, σημείωσαν χαρακτηριστικά. 

902.gr

error: Content is protected !!