ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ένας 55χρονος άντρας, στην Αγγλία,  ανέφερε πως… είχε «πεθάνει» για λίγα λεπτά, λόγω σοβαρής σπάνιας ασθένειας από την οποία έπασχε και αφ’... ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ένας 55χρονος άντρας, στην Αγγλία,  ανέφερε πως… είχε «πεθάνει» για λίγα λεπτά, λόγω σοβαρής σπάνιας ασθένειας από την οποία έπασχε και αφ’ ότου επέστρεψε εν ζωή, περιέγραψε την μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε, κάπως διαφορετικά από άλλους, οι οποίοι επίσης ισχυρίζονται ότι έχουν ζήσει παρόμοιες εμπειρίες.



Το γεγονός κατέγραψε η έγκριτη εφημερίδα «Mirror» του Λονδίνου, η οποία ανέφερε ότι ο αφηγούμενος Kevin Hill  είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιακής βαλβίδας τον Ιανουάριο του 2022 και στη συνέχεια διαγνώστηκε με «ασβεστοπάθεια».

Πρόκειται για μία σπάνια ασθένεια, η οποία διαγιγνώσκεται σε ποσοστό ενός στους πέντε πάσχοντες και όπου ποσότητες ασβεστίου συσσωρεύονται σε μικρά αιμοφόρα αγγεία του λίπους και των ιστών του δέρματος.



Ως εκ τούτου, σύντομα του δημιουργήθηκε ακατάσχετη αιμορραγία στο δέρμα και κυρίως των κάτω άκρων, ώστε σε σύντομο χρόνο θεωρήθηκε ως νεκρός.

Επιστρέφοντας της νεκροφάνειας, ανέφερε: «Δεν κοιτούσα κάτω το σώμα μου, καθώς ένιωθα να είμαι ξέχωρος από αυτό.  Μου φαινόταν πως ήμουν στον κόσμο των Πνευμάτων, αντιλαμβανόμουν το τί ακριβώς βίωνα και ένοιωθα μεγάλη γαλήνη. Ήξερα πως αιμορραγούσα και πως η κατάσταση της υγείας μου ήταν σοβαρή. Έβλεπα γιατρούς και νοσοκόμες να μπαινοβγαίνουν για να σταματήσουν το αίμα να τρέχει».  



Αντίθετα δε, με πολλούς άλλους στην θέση του, εκείνος σημείωσε πως δεν είδε κάποιο λευκό φως, ούτε άκουσε κάποια φωνή.

Απλά, μετά από λίγο, είπε πως πήγε να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε, η αιμορραγία είχε σταματήσει.



«Ήξερα ότι δεν ήταν η ώρα μου να πεθάνω», σκέφτηκε και ηρέμησε.

Έτσι, μία ακόμη μαρτυρία για την σχέση μας με το Υπερπέραν και την επιβίωσή μας σε αυτό, κατεγράφη στις ήδη εκατομμύρια προϋπάρχουσες.

error: Content is protected !!