Μία ικανοποιητική σεζόν για την ανδρική ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας Μία ικανοποιητική σεζόν για την ανδρική ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας
Oλοκληρώθηκαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν 2022-2023, για την Ανδρική Ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας. Μία ικανοποιητική σεζόν, αφού προερχόμενοι από Υποβιβασμό από Εθνική... Μία ικανοποιητική σεζόν για την ανδρική ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας

Oλοκληρώθηκαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν 2022-2023, για την Ανδρική Ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας.

Μία ικανοποιητική σεζόν, αφού προερχόμενοι από Υποβιβασμό από Εθνική Κατηγορία ( οι ποδοσφαιρικά… γνωρίζοντες κατανοούν τις δυσκολίες… ) καταφέραμε να σταθούμε ΄΄όρθιοι΄΄, να πάμε σε Διοικητικές Εκλογές και να εκλέξουμε ικανό Δ.Σ., να έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία την εγγραφή μας στα Μητρώα της Γ.Γ.Α., να εντάξουμε στην Ομάδα ένα πλήρες και πολύ καλό Τεχνικό Team, να κατακτήσουμε την 3η θέση κατάταξης στο Πρωτάθλημα, να είμαστε Φιναλίστ της Διοργάνωσης Κυπέλλου, να έχουμε τον 1ο Σκόρερ του Πρωταθλήματος στο Όμιλο μας, τον εξαίρετο Ποδοσφαιριστή μας ΝΙΚΟΛΑ ΧΑΤΖΗ, να έχουμε στις τάξεις της Ανδρικής Ομάδας πέντε (5) Ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την Ακαδημία μας ηλικίας 14-17 ετών με αρκετές συμμετοχές στο Πρωτάθλημα & Διοργάνωση Κυπέλλου, και το σημαντικότερο…. είχαμε ακόμα μία σεζόν… την πλήρη ηθική και υλική στήριξη της Σαλαμίνας !



Πολυάριθμες τοπικές Επιχειρήσεις του Νησιού μας βοήθησαν, είχαμε κοντά μας τον κ. Δήμαρχο και όλη την Δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα την πρώην Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, τους Βουλευτές και Υποψήφιους Βουλευτές της Εκλογικής μας Περιφέρειας, τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΄΄ΑΙΑΝΤΑΣ΄΄ που μας ακολούθησε ΠΑΝΤΟΥ, και τους εκατοντάδες Φιλάθλους και Φίλους του Αίαντα, που έδωσαν το βροντερό παρόν στην Μουσική Συναυλία μας το περασμένο Καλοκαίρι, στην Εκδήλωση της Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Συλλόγου, συνέδραμαν οικονομικά στην πώληση των Ημερολογίων νέου Έτους, και στην πρόσφατη Λαχειοφόρο Αγορά, έδωσαν βροντερό παρόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας στο Γήπεδο Αμπελακίων, και να μην ξεχάσουμε την συγκλονιστική τους παρουσία στον Τελικό Διοργάνωσης Κυπέλλου στο Στάδιο Καραΐσκάκη !



Για όλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι για την φετινή σεζόν ! Αλλά… και απογοητευμένοι για ορισμένα γεγονότα… να ξεκινήσουμε με την περιβόητη περσινή Καλοκαιρινή ΄΄Μεταγραφή΄΄… του Φροντιστή μας Βασίλη Δόνδωρου, και μάλιστα λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Προετοιμασίας Ομάδας μας … δυστυχώς ΄΄ Ντράπηκε και η ντροπή΄΄… Στην συνέχεια έχουμε αυτούς που έντεχνα ΄΄πολεμούν΄΄ τον ιστορικό Αίαντα… αναφερόμαστε σε Ανθρώπους που έχουν τον τίτλο ΄΄πρώην Μέλος Δ.Σ.΄΄ του Συλλόγου μας, και… με το που βρίσκονται εκτός Διοίκησης… ασκούν δημοσίως δυσμενή κριτική στον Σύλλογο, και κατ΄ επέκταση στους Διοικούντες, και το κάνουν πολλές φορές δημόσια και επώνυμα, και στο πρόσφατο παρελθόν… υπόγεια και ανώνυμα, λυπηρό… αλλά τους αφήνουμε στην κρίση των υγιών Φιλάθλων μας.



Και φτάνουμε… στο επίσης λυπηρό τωρινό φαινόμενο, που κάποιοι χρεώνουν σκόπιμα… στον Σύλλογο μας, την ταμπέλα ΄΄Ευνοούμενοι της τωρινής Δημοτικής Αρχής΄΄….. να πούμε Αστειότητες ? το λιγότερο… λοιπόν….

Μας ΄΄χρεώνουν΄΄ ότι έχουμε στις τάξεις μας και συγκεκριμένα στο Δ.Σ. τρία Μέλη, που είναι Υποψήφιοι με τον εκλογικό Συνδυασμό του τωρινού Δημάρχου, όντως… πανελλήνια πρωτοτυπία…..



Ρίχνουν λάσπη κάποιοι επιτήδειοι, και δεν στέκονται καν το τι ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ στον Σύλλογο μας, τα τρία αυτά Μέλη μας, και με κάθε ειλικρίνεια προσφέρουν πάρα πολλά, και αν οι επιτήδειοι… δεν γνωρίζουν, ας έρθουν στα Γραφεία μας, για να ενημερωθούν…

Εδώ να θυμίσουμε… μερικούς πρώην Δημάρχους που έχουν διατελέσει Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι & Μέλη του Δ.Σ. Αίαντα, έτσι για να φρεσκάρουμε μνήμες…. AYΓΟΥΣΤΟΣ ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΙΣΙΔΩΡΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΝΑΝΝΟΥ, και για να μην μακρηγορήσουμε… δεν θα αναφέρουμε και Αντιδημάρχους αλλά και Προέδρους ΑΚΟΙΠΟΠ, που και αυτοί έχουν διατελέσει κατά καιρούς Μέλη του Δ.Σ. Αίαντα, και επειδή αυτό το παραμύθι που έντεχνα πλασάρετε δεν έχει Δράκο.. σταματήστε το… ή…. να αναφέρεται…. και Μέλη Δ.Σ. άλλων Αθλητικών Συλλόγων του Νησιού, που και αυτοί… είναι Υποψήφιοι Συνδυασμών στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.. εκτός και αν ο Αίας ΄΄σας πονάει΄΄ τόσο πολύ…



Μας ΄΄χρεώνουν΄΄ διάφοροι… και διατυμπανίζουν…ότι έχουμε πάρει τα περισσότερα χρήματα ως Επιχορήγηση από την τρέχουσα Δημοτική Αρχή… λοιπόν… για αυτούς που δεν γνωρίζουν… από το Καλοκαίρι του έτους 2020 μέχρι και σήμερα, ο Αίας έχει λάβει μία και μοναδική επιχορήγηση από τον Δήμο Σαλαμίνας, ένα χρηματικό ποσόν που έλαβαν ο Αίας, μία Ομάδα Χάντμπολ και μία Ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας του Νησιού ( ο Αίας έλαβε τα περισσότερα χρήματα, γιατί αγωνιζόμασταν στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, με μετάβαση μας πέντε φορές, σε Νησιά Βορείου Αιγαίου…), και επειδή αγωνιζόμασταν τότε και οι τρεις Σύλλογοι σε Εθνική Κατηγορία, την περίοδο Πανδημίας COVID-19 ( όλοι οι υπόλοιποι Αθλητικού Σύλλογοι του Νησιού, δεν είχαν καμία αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω της Πανδημίας ), και προφανώς τα Χρήματα που λάβαμε δεν ήταν από το Ταμείο του Δήμου μας, αλλά προέρχονταν από Κρατική Επιχορήγηση !



Και εδώ να σας γνωρίσουμε….. ότι ό Αίας Σαλαμίνας στην Λίστα Επιχορηγήσεων από το Κράτος, και συγκεκριμένα από την Γ.Γ.Α. από το Καλοκαίρι του έτους 2020, μέχρι και φέτος ( Μάρτιος 2023 ), έχει λάβει συνολικά το χρηματικό ποσόν των 5.950 €, και βρίσκετε στην 15η θέση κατάταξης… όταν ο 1ος στην κατάταξη Αθλητικός Σύλλογος του Νησιού, έχει λάβει κρατική Επιχορήγηση συνολικά 85.000 €, και ο 2ος στην κατάταξη Αθλητικός Σύλλογος του Νησιού έχει λάβει συνολικά 68.500 €… να τα λέμε και αυτά…. Επίσης…. όσον αφορά τον τίτλο που μας αποδίδετε… ΄΄

Ευνοούμενοι της τωρινής Δημοτικής Αρχής΄΄…. να σας ενημερώσουμε ότι ο Αίας από τον Ιούλιο του έτους 2020 μέχρι και σήμερα, δηλαδή τρία χρόνια… στεγάζετε σε ένα Container, στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελακίων ναι… αυτό της Φωτογραφίας… και εκεί σε έναν χώρο μόλις λίγων τετραγωνικών, στοιβάζεται όλος ο Αθλητικός Εξοπλισμός της Ανδρικής Ομάδα μας, και μάλιστα εκεί εκτελεί το έργο του, ο Μασέρ μας !

Και όμως τρία χρόνια κάνουμε υπομονή και δεν μιλάμε, κατανοούμαι αναγνωρίζοντας τις όποιες δυσκολίες που υπάρχουν, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο, και να επιστρέψουμε ΄΄σπίτι΄΄ μας ! Ερώτηση προς ποδοσφαιρικά… γνωρίζοντες… υποθετικά μιλάμε… υπήρχε περίπτωση να γίνονται έργα στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης, και ο Γηπεδούχος Ιωνικός να στεγαζόταν τρία χρόνια σε ένα μικρό Container στο γειτονικό Γήπεδο ΄΄Παν. Νικολαϊδης ΄΄ ??? θα είχαν πέσει τα τσιμέντα, αν γινόταν αυτό… Εμείς όμως οι ΄΄ευνοούμενοι΄΄ τρία χρόνια τώρα, εκεί ΄΄ζούμε΄΄ σε ένα μικρό Container, και μάλιστα από τα τρία χρόνια, τα δύο αγωνιζόμασταν σε Εθνική Κατηγορία…. και δεν μιλάμε, απλά κατανοούμε και περιμένουμε. Κλείνοντας… σε όλους αυτούς που πιάνουν στο στόμα τους τον Αίαντα, και στάζουν δηλητήριο…. και ειδικότερα αυτούς που εκπροσωπούν Αθλητικούς Συλλόγους του Νησιού, επειδή αρκετά κάναμε υπομονή, θα τους πούμε μόνο μια φράση…. ΄΄ μία νύχτα του Αίαντα, είναι ολόκληρη η ζωή σας ΄΄ !!!

error: Content is protected !!