Η ΚΟΒ Σαλαμινας καταγγέλλει την προκλητική συμπεριφορά του δημάρχου Σαλαμίνας Η ΚΟΒ Σαλαμινας καταγγέλλει την προκλητική συμπεριφορά του δημάρχου Σαλαμίνας
ΚΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΚΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Καταγγέλλουμε την προκλητική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δημάρχου Σαλαμίνας, κ. Παναγόπουλου,  που φέρνει στις μνήμες μας μαύρες εποχές. Συγκεκριμένα αρνήθηκε... Η ΚΟΒ Σαλαμινας καταγγέλλει την προκλητική συμπεριφορά του δημάρχου Σαλαμίνας

ΚΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΚΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την προκλητική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δημάρχου Σαλαμίνας, κ. Παναγόπουλου,  που φέρνει στις μνήμες μας μαύρες εποχές.

Συγκεκριμένα αρνήθηκε να παραχωρήσει εξέδρα και καρέκλες για την πραγματοποίηση της κεντρικής εκδήλωσης, του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στο νησί μας, εν μέσω προεκλογικής περιόδου!!!

Εκδήλωση στην οποία εκτός των άλλων, θα ανακηρυχθεί και η υποψήφια δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης,  με τη στήριξη του ΚΚΕ, Μαρία Παπαελευθερίου.

Αυτό που «ενοχλεί» και φοβίζει τον κ. Παναγόπουλο και τους συνδαιτημόνες του και δεν παραχωρεί υποδομή του δήμου, όπως γίνεται σε όλη την Ελλάδα,  είναι ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση του ΚΚΕ, στη Σαλαμίνα το Σάββατο 13 Μαΐου,  στην Πλατεία Ηρώων(Αγάλματα) θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας για την πυροπροστασία ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και θα αποκαλύψουμε πόσο «γυμνός και επικίνδυνος είναι ο βασιλιάς και δήμαρχος», για την προστασία του νησιού μας,  των περιουσιών μας και της ίδιας της ζωής μας!

error: Content is protected !!