ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ … ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ …
του Ντίνου Κουμπάτη Με όσα καλά ή κακά πορεύονται γύρω μας, ο κόσμος μας συνεχίζει να πορεύεται. Παρά το γεγονός, ότι η επόμενη Κυβέρνηση... ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ …

του Ντίνου Κουμπάτη

Με όσα καλά ή κακά πορεύονται γύρω μας, ο κόσμος μας συνεχίζει να πορεύεται.

Παρά το γεγονός, ότι η επόμενη Κυβέρνηση στην Ελλάδα μπορεί να μην είναι πλέον η παρούσα, τα σχέδια έχουν εκπονηθεί και συζητείται πως στις παρακαταθήκες που μας αφήνει βρίσκεται και η προοπτική η συνταξιοδότηση να εγγίσει τα 70 έτη. Ελλάς- Γαλλία συμμαχία στις τελεσίδικες αποφάσεις;

Βομβαρδίζεται με ρωσικά βλήματα το Κίεβο για όγδοη φορά , ενώ συγχρόνως και πάνω στην αναμπουμπούλα συνελήφθη ο Ουκρανός πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κατηγορούμενος για δωροληψία 3. 000. 000 ευρώ.

Στην Πάτρα, ένας 48χρονος, εισέβαλε ξαφνικά σε καφετέρια κραδαίνοντας πέτρα, την οποία προσγείωσε στο κεφάλι σερβιτόρας, χωρίς λόγο και αφορμή. Στην Βραζιλία, ωστόσο, ένας 14χρονος, κάρφωσε το στυλό του στο πρόσωπο συμμαθήτριάς του, γιατί τον περιγελούσε! Ένας 13χρονος πάλι, στην Θεσσαλονίκη κάλεσε την Αστυνομία στο σχολείο του, καταγγέλλοντας πως υπήρχε «βόμβα» και τελικώς συνελήφθη ο ίδιος.

Αυξήθηκαν κατά 1,63 εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα τα έσοδα από φόρους, το πρώτο πεντάμηνο του έτους, ενώ παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 53% οι θανατικές εκτελέσεις, όπως αναφέρει η Διεθνής Αμνηστία.

Αφότου η «τεχνητή νοημοσύνη» κατόρθωσε να αναπαράγει Βασιλέα με κεφαλή γύπα, τώρα τα κατάφερε καλύτερα με τον Μέγα Αλέξανδρο, τον οποίον απεικονίζει νεαρούλη με βλέμμα απλανές και τελείως «άχρωμο».

«Όχι» στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και την «θεωρία των φύλων», φωνάζει η Τζόρτζια Μελόνι στην Ιταλία.

Ξανά απεργούν οι μηχανοδηγοί της «Hellenic Train», καθώς τα πράγματα συνεχίζουν, ως φαίνεται, να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και μάλιστα από Πλατύ προς Θεσσαλονίκη, τα τρένα ανεβοκατεβαίνουν στην ίδια μονή γραμμή, ελλείψη κλειδούχου, ο οποίος φαίνεται ότι αποτελεί «σπάνιο είδος» για την Ελλάδα.

Το  τελευταίο, δε, για σήμερα είναι πως σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, οι Αμερικανοί πολυδισεκατομμυριούχοι του σήμερα, σε δέκα χρόνια από τώρα, θα έχουν κληροδοτήσει, -συνολικά-, στους απογόνους τους 16 ολόκληρα τρισεκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, η φτώχεια στην Ελλάδα και οι αυξήσεις των τιμών, συνεχίζονται και ευημερούν.

error: Content is protected !!