Η ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΩΝ Η ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Αυτά, τα οποία γνωρίζατε περί σεισμών, ξεχάστε τα. Τι θα πει «κινούνται οι πλάκες και μετατοπίζονται», ή «υποχωρούν πετρώματα», «εστιακά... Η ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Αυτά, τα οποία γνωρίζατε περί σεισμών, ξεχάστε τα. Τι θα πει «κινούνται οι πλάκες και μετατοπίζονται», ή «υποχωρούν πετρώματα», «εστιακά βάθη», «επίκεντρα» και άλλα τέτοια, που θεωρούνται πλέον ξεπερασμένα;



Φαίνεται, λοιπόν, πως οι επιστήμονες δεν έκριναν σωστά τα πράγματα, και να δείτε πως σε λίγο θα τους έχουμε απορρίψει και αυτούς. Αν όχι γενικώς, αλλά τουλάχιστον ως προς τους τελευταίους τραγικούς σεισμούς στην γείτονα χώρα.

Σύμφωνα με την θεωρία, την οποίa ανέπτυξε πρότινος ο Σερντάρ Χουσεΐν Γιλντιρίμ, πρόεδρος της Τουρκικής Διαστημικής Υπηρεσίας, όχι μόνο έριξε την ευθύνη για τους σεισμούς σε ξένους παράγοντες, τους οποίους δημιουργούν οι ίδιοι οι άνθρωποι, είτε γήϊνοι, είτε εξωγήϊνοι, αλλά «γνωρίζει» και πώς συμβαίνει αυτό.



«Είναι βέβαιος», δήλωσε, «πως οι σεισμοί επί προσώπου Γης, συμβαίνουν, καθότι υπάρχουν κάποιοι δορυφόροι οι οποίοι αιωρούνται επάνω από την Γη και την σημαδεύουν ανά πάσαν ώραν και στιγμήν.

Γεμάτοι από ράβδους τιτανίου δέκα μέτρων εκάστη, βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα να πλήξουν οιονδήποτε σημείο του πλανήτη μας, όποτε θέλουν, ήτοι, -κατά τους χειριστές τους-, όποτε παραστεί ανάγκη.



Έτσι και εκτοξευθούν αυτές οι ράβδοι, -συνεχίζει να πιστεύει-, φτάνουν με φόρα στο στόχο και βυθίζονται έως και πέντε χιλιόμετρα στο έδαφος, δημιουργώντας σεισμικές δονήσεις 7 και 8 βαθμών ρίχτερ.

Μετά από αυτές τις τόσο αποκαλυπτικές και σοβαρές ανακοινώσεις, έπιασαν στο στόμα τους οι «τουήτερς», δημιουργώντας τον δικό τους σεισμό σχολίων.



«Πάντως, οι ράβδοι αυτές, μπορούν να αφανίσουν μία ολόκληρη πόλη», κατέληξε ο αξιωματούχος, χωρίς να διευκρινίζει αν είναι γήϊνα ή ή εξωγήϊνα κατασκευάσματα.

Όσο δε, προς αυτό, αρμόδιες είναι οι ΗΠΑ, που εσχάτως αντιμετωπίζουν διαστημικά μπαλόνια και τετράγωνα κουτιά επιτυχώς τα καταρρίπτουν.



Απόψεις είναι αυτές.

error: Content is protected !!