ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ αυθαίρετων λιμενικών εγκαταστάσεων & κατασκευών ήσσονος σημασίας ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ αυθαίρετων λιμενικών εγκαταστάσεων & κατασκευών ήσσονος σημασίας
Του Άγγελου χειρδαρη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ αυθαίρετων λιμενικών εγκαταστάσεων & κατασκευών ήσσονος σημασίας Ψηφίστηκε το περίφημο ΠολυΝομοσχέδιο που όλοι περιμέναμε. Η παρούσα διάταξη προστέθηκε στο Ν.2971/2001.... ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ αυθαίρετων λιμενικών εγκαταστάσεων & κατασκευών ήσσονος σημασίας

Του Άγγελου χειρδαρη

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ αυθαίρετων λιμενικών εγκαταστάσεων & κατασκευών ήσσονος σημασίας

Ψηφίστηκε το περίφημο ΠολυΝομοσχέδιο που όλοι περιμέναμε.

Η παρούσα διάταξη προστέθηκε στο Ν.2971/2001. Συγκεκριμένα προστέθηκε στο άρθρο 14α η παράγραφος 9 και στο άρθρο 16α προστέθηκε η παράγραφος 5.

Οι εν λόγω διατάξεις αφορούν σε νομιμοποίηση πάσης φύσεως κατασκευών και λιμενικών εγκαταστάσεων στον αιγιαλό και στην παραλία οι οποίες αποδεδειγμένα έχουν υλοποιηθεί συσσωρευτικά με τις κάτωθι προϋποθέσεις :

1. Πριν από την 28/07/2011

2. Από φορείς που δεν αποτελούν πρόσωπα ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ, ήτοι Συλλόγους Αλιευτικούς ή Πολιτιστικούς ή Επιμορφωτικούς.

3. Με προσωπική εργασία χωρίς χρήση μηχανικών μέσων.

4. Δεν έχει υποστεί αλλοίωση η υφιστάμενη ακτογραμμή Η νομιμοποίηση πάσης φύσεως κατασκευών και εγκαταστάσεων υλοποιείται με την κατάθεση από τον Φορεά στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου (ΥΠ.ΟΙΚ.) των κάτωθι δικαιολογητικών :

α) Τοπογραφικό Διάγραμμα εξαρτημένο ΕΓΣΑ ’87

β) Αναλυτική Περιγραφή & Τεχνική Έκθεση των υλοποιημένων έργων

γ) Προϋπολογισμός (ενδεικτικός) των έργων/εργασιών

δ) Παράβολο 250€ Νομίζω οτι είναι μια καλή ιδέα για να τακτοποιηθούν πολλά “πράγματα” στο νησί.

error: Content is protected !!