ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τα τελευταία χρόνια, η τρομοκρατία αποτελεί πλέον το όπιο του λαού. Κάθε λίγο και λιγάκι, αντιμετωπίζουμε απροκάλυπτα και καταλυτικά το... ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τα τελευταία χρόνια, η τρομοκρατία αποτελεί πλέον το όπιο του λαού. Κάθε λίγο και λιγάκι, αντιμετωπίζουμε απροκάλυπτα και καταλυτικά το φάσμα της τρομοκρατίας.

Τα είδη της τρομοκρατίας, επίσης πολλά και ποικίλα και μπορούν να εμφανίζονται και να ταλανίζουν τις ζωές και τις ψυχές μας, κάτω από κάθε είδους μορφή.



Η τρομοκρατία, ξεκινάει από την λέξη και τελειώνει στην εκτέλεση, είτε με μάσκα είτε χωρίς.

Τελευταία, «φοριέται» πολύ η «ιοτρομοκρατία», η οποία φα΄ρεται να φέρει και σπουδαία αποτελέσματα.

Κύριο χαρακτηριστικό της, αν όχι και «σήμα κατατεθέν» είναι στην περίπτωση αυτή, η μάσκα. Με την διαφορά ότι δεν την φορούν αυτοί που τρομοκρατούν, αλλά εκείνοι οι οποίοι τρομοκρατούνται.



Μετά την τριετία του Covid19, η οποία και «έπιασε» γερά, κε έβγαλε εκτός ζωής, από κατάθλιψη και πόνο εκατομμύρια εκατομμυρίων ανθρώπους σε όλη την Γη,  φαίνεται πως καθιερώνεται, γιατί και ποιος μπορεί να μην φοβάται ένα θανατηφόρο μικρόβιο, που ούτε τα εμβόλια δεν το κατανικούν;

Έτσι, δεδομένου ότι η τρομοκρατία αυτού του είδους επικρατεί, και χωρίς μάλιστα άλλη επίπτωση παρά την βαθιά μελαγχολία της μάσκας και της απομόνωσης, όπως κρίνουν και οι ψυχολόγοι, μάλλον θα υιοθετηθεί εις το διηνεκές.



Ειδήμονες και ο ΠΟΥ, ήδη αμέσως μετά το ξέσπασμα τα ου κορωνοϊού, είχαν και μας μετέδωσαν τις πληροφορίες τους για σειρά νέων ιών, οι οποίοι θα γίνονται όλο και ισχυρότεροι και να που έρχεται, -όπως φαίνεται-, και θανατηφόρος.



Κατά ασφαλείς, δε, πληροφορίες της κυρίας Παγώνη, από της οποίας τα χείλη και τις ιατρικές γνώσεις κρεμόμαστε, κατά την διάρκεια συνέντευξής της στην Τηλεόραση, ο νέος ιός θα είναι τόσο απομονωτικός όσο και θανατηφόρος, περισσότερο και από εβδομήντα τοις εκατό του προηγούμενου.

Το παρήγορο, πάντως, είναι πως στο τέλος κάπου τα μπέρδεψε και είπε πως θα είναι και πολύ ελαφρύτερος από τον προηγούμενο.



Βλέπεις η Επιστήμη και οι λειτουργοί της, κάποιες φορές τα λένε λίγο διφορούμενα και μας τρομοκρατούν δεόντως.

error: Content is protected !!