ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Εξαπολύονται και πάλι οι πολιτικοί μας σε δρόμους, πλατείας, πόλεις και βουνά, προκειμένου να πείσουν, για μία ακόμη φορά πως... ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Εξαπολύονται και πάλι οι πολιτικοί μας σε δρόμους, πλατείας, πόλεις και βουνά, προκειμένου να πείσουν, για μία ακόμη φορά πως πρέπει να τους ψηφίσουν σε λίγες ημέρες, και να καταψηφίσουμε τους πολιτικούς αντιπάλους τους.



Αυτοπαινέματα έως αλαζονείας, καυτά πυρά κατά του «απέναντι», έτσι ώστε ο καλύτερα και αποτελεσματικότερα αυτοεπαινούμενος κατήγορος να κερδίσει το αποτέλεσμα, -όλα αυτά-, σε ημερήσια διάταξη.

Τα πρόσωπα, αρκούντως γνωστά, ως και η πολιτική τους, καθώς, κάποια από αυτά έχουν κυβερνήσει ξανά τη χώρα, και τελικά μόνο σήμερα, εν όψει των εκλογών τής 25ης Ιουνίου, συνειδητοποίησαν, -όπως οι ίδιοι διατείνονται- τα λάθη τους και ανανίπτοντες υπόσχονται «λαγούς με πετραχίλια», για μία νέα πολιτική, -μα όλοι τους το ίδιο!-, η οποία θα φέρει την χώρα στον κολοφώνα της ευημερίας.



Εντωμεταξύ, οι πολίτες παραπονούνται για  ανατιμήσεις παντού, τέτοιες, οι οποίες δεν τους αφήνουν να ανασάνουν, και οι δημοσκοπήσεις, εγχώριες και ξένες, μιλούν για νοικοκυριά, τα οποία έχουν ξεπεράσει πλέον τα όρια της φτώχιας και δυσκολεύονται να επιβιώσουν.

Η μεγάλη αποχή κατά τον πρώτο γύρο αυτών των εκλογών, αναδεικνύει την πίστη των ψηφοφόρων στο ότι είναι δύσκολο, -κατά την άποψή τους-, κάποια Κυβέρνηση να λύσει τα προβλήματά τους.



Γύρω τους, υψώνονται και καρποφορούν μεγάλα προβλήματα, των οποίων η αντιμετώπιση, μέχρι πρότινος περιοριζόταν σε υποσχέσεις.

Τα ξένα “funds”, οι καθ’ ημάς Τράπεζες, το Κράτος με τους φόρους του, ο πληθωρισμός, η ανεργία, και άλλα, αποψιλώνουν όλο και περισσότερο τα πενιχρά οικονομικά των Ελλήνων, -πλην ευημερούντων.



Νεότερο χτύπημα, η διακοπή ιατροφαρμακευτικής κάλυψης σε περισσότερους από οκτακόσιες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, επιχειρηματίες και άλλους, οι οποίοι δεν έχουν ξεχρεώσει τον ΕΦΚΑ του περασμένου χρόνου και τιμωρούνται δι’ αυτού του τρόπου.



Καλά αποτελέσματα να έχουμε στις επερχόμενες εκλογές και είναι πλέον βέβαιον πως, ύστερα από τόσες, και τόσων, υποψηφίων υποσχέσεις, όλο και κάτι μπορεί να αλλάξει.

error: Content is protected !!