Παναγιώτης Πούτος. “Το μέλλον του ανήκει” Παναγιώτης Πούτος. “Το μέλλον του ανήκει”
Για το κόμμα της Ν.Δ, η απόλυτα επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση του Παναγιώτη Πούτου μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη. Με μόλις 45 ημέρες προεκλογικού αγώνα στηριζόμενος... Παναγιώτης Πούτος. “Το μέλλον του ανήκει”

Για το κόμμα της Ν.Δ, η απόλυτα επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση του Παναγιώτη Πούτου μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη.

Με μόλις 45 ημέρες προεκλογικού αγώνα στηριζόμενος στους φίλους του από την πορεία του στην ΟΝΝΕΔ Σαλαμίνας, αλλά κυρίως από όλους τους πραγματικούς νεοδημοκράτες του νησιού, ο αγαπητός σε όλους, Πάνος κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση από τους υποψήφιους της Ν.Δ με 4,800 ψήφους. Περίπου 1 στους 2 ψηφοφόρους της Ν.Δ στο νησί του έδωσε τον 1 από τους 3 σταυρούς που είχε δικαίωμα, αλλά σε αυτή τη πρώτη του εμφάνιση κατάφερε να πάρει συνολικά 6.312 σταυρούς σε όλη τη Β΄Πειραιά.
Θα μπορούσε να πάει καλύτερα; Ναι. Απόλυτα ναι.

Αν είχε ίσως περισσότερο χρόνο, αν τον στήριζαν πραγματικά όσοι έλεγαν πως θα τον στηρίξουν σε τοπικό επίπεδο αλλά στην ουσία δεν τον στήριξαν σε αντίθεση με άλλους που δεν το βροντοφώναξαν αλλά του έδωσαν όση στήριξη μπορούσαν έμπρακτα και όχι στα λόγια.

Πέρα όμως από αυτά, η πρώτη παρουσία του Πάνου στη κεντρική πολιτική σκηνή τον αφήνει με μια ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον, το οποίο και του ανήκει αποδεδειγμένα.

Άλλωστε είναι μόλις 33 ετών και έχει όλο τον πολιτικό χρόνο να δραστηριοποιηθεί, να τον γνωρίσει και να τον αγαπήσει ο κόσμος της Β΄ Πειραιά, ώστε στις επόμενες εκλογές να πάει ακόμα πιο ψηλά και γιατί όχι να τον δούμε και στη Βουλή.

Η Σαλαμίνα αποτελεί προπύργιο της Ν.Δ σε μια δύσκολη περιφέρεια. Η Σαλαμίνα πρέπει να έχει θέση στην Ελληνική Βουλή όπως το είχε καταφέρει στο παρελθόν.

Η Σαλαμίνα μπορεί να ελπίζει ότι θα το καταφέρει με τον δικό της Πάνο. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος μεταξύ άλλων στην ευχαριστήρια ανάρτησή του:

“Το βράδυ της Κυριακής 21/5/2023 η χώρα και η Νέα Δημοκρατία πρόσθεσαν μια χρυσή σελίδα στην ήδη σπουδαία ιστορία τους. Μια νίκη σταθμός στην οποία είχα την τιμή να συμμετέχω και να συνδράμω.

Το δικό μου λιθαράκι δεν είναι απλά ένας αριθμός μεταξύ άλλων… είναι η επιθυμία 6.312 ανθρώπων να γίνω η φωνή τους, ωστόσο νοιώθω την ευθύνη ακέραια και ίση για το σύνολο των συμπολιτών μου στην Β’ Πειραιά. Ένα ευχαριστώ λοιπόν δεν αρκεί.

Η τιμή που μου κάνατε είναι τεράστια.

Η πρωτιά μου στην Σαλαμίνα την ιδιαίτερη πατρίδα μου ανεβάζει ψηλά τον πήχη.

Αγαπημένοι μου Σαλαμίνιοι, η εμπιστοσύνη σας κατάφερε να εξαφανίσει όλα τα εμπόδια, μπροστά μας υπάρχει πολύ δουλειά και πολύ κέφι. Για αυτή την χαρά είστε «υπεύθυνοι» όλοι εσείς”.

error: Content is protected !!